Τα νέα των μελών μας

Eyewide: Η RevitUP στην HOTECH Athens 2020

undefined

undefined

 

 

 

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel η HOTECH Athens 2020, που οργάνωσαν οι εταιρείες  IDeaS, primalRES, OTAInsight & RevitUp για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.  

Επιλεγμένα Στελέχη Πωλήσεων, Revenue Managers αλλά και ιδιοκτήτες μεγάλων κι επώνυμων ξενοδοχείων από την Σαντορίνη, την Μύκονο, την Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Αθήνα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τάσεις από την παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά που αφορούν κυρίως σε θέματα Online Sales, Revenue Management, Demand Leveraging through Performance Digital Marketing και να δουν πρωτοποριακά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Leaders στην αγορά φιλοξενίας που στοχεύουν στο Online Revenue Maximization.

undefined 

Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων που είχαν δηλώσει συμμετοχή ακόμα και δύο μήνες πριν, αφού οι θέσεις ήταν αυστηρά περιορισμένες, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από το περιεχόμενο των παρουσιάσεων και κυριολεκτικά απόλαυσε το networking event που ακολούθησε και διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ. 

Η επόμενη HOTECH με οικοδεσπότες τους IDeaS, primalRES, OTAInsight & RevitUp θα λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου 2020, στην Κύπρο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.