Τα νέα των μελών μας

Eyewide: Η Eyewide ανέλαβε το Performance Marketing του CRETAquarium

undefined

 

Η συνεργασία ανάμεσα στην Eyewide Digital Marketing Agency και στο CRETAquarium που ξεκίνησε το 2015 με τη δημιουργία του website του Ενυδρείου, φέτος το καλοκαίρι επεκτάθηκε σε ένα διαφορετικό πεδίο του digital marketing, το Performance Marketing (Google Ads & Facebook Ads).

Η Eyewide σχεδίασε και υλοποίησε για λογαριασμό του CRETAquarium μια σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες στο Google και στο Facebook με σκοπό την προβολή του brand του Ενυδρείου και την προσέγγιση επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που βρίσκονται το συγκεκριμένο διάστημα στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα GoogleAds δημιουργήθηκαν καμπάνιες display, search, smart και video, ενώ στο Facebook Ads λανσαρίστηκαν καμπάνιες branding, traffic και video.

undefined

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών, προσφέρεται δωρεάν audioguide στους επισκέπτες που επιδεικνύουν στην υποδοχή του CRETAquarium τον promocode από την αντίστοιχη διαφημιστική καταχώρηση.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες της Eyewide για λογαριασμό του CRETAquarium συμπληρώνουν τον δεύτερο μήνα τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα: από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 8 Αυγούστου τα impressions (εμφανίσεις καταχώρησης) στο Google ξεπέρασαν τα 2.5 εκ., με τα κλικ να φτάνουν τα 26 χιλ. Αντίστοιχα, στις διαφημίσεις του Facebook έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.2 εκ. impressions και 12.6 χιλ. κλικ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο