Τα νέα των μελών μας

Eyewide: H Eyewide ανέλαβε τη διαδικτυακή διαχείριση του Kahlua Hotel & Suites

undefined

 

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στο KahluaHotel & Suites και την Eyewide ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι: Η Eyewide, το βραβευμένο digital marketing agency με έδρα το Ηράκλειο, ανέλαβε τη διαδικτυακή διαχείριση του ξενοδοχείου που καταλαμβάνει στρατηγική θέση στο Λιμάνι Χερσονήσου.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας η Eyewideπροσφέρει ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών digitalmarketing και διαχείρισης online πωλήσεων στο ξενοδοχείο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου responsive website του, υπηρεσίες Social Media Marketing και Performance Marketing (Google Ads, Facebook Ads) revenue management, ανάλυση ανταγωνισμού, στρατηγική τιμών, reporting σε επίπεδο πωλήσεων και μάρκετινγκ κ.ά.

undefined

Το νέο website του ξενοδοχείου σχεδιάστηκε ώστε να αντανακλά τo μοντέρνο design και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του Kahlua Hotel & Suites. Μία από τις καινοτομίες που εισήγαγε η Eyewide είναι το ξεχωριστό booking engine για την exclusive υπηρεσία που παρέχει το ξενοδοχείο, τα KahluaRooftopJacuzzi.

Η Eyewide σχεδίασε και πρότεινε όλη την πωλησιακή και ψηφιακή στρατηγική του ξενοδοχείου βάσει της πολύχρονης εμπειρίας της και με γνώμονα τις τελευταίες τάσεις του Hotel Internet Marketing. Όλα τα τμήματα της εταιρείας συνεργάστηκαν για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, με ενιαία αισθητική, με δυναμικό χαρακτήρα και με επίκεντρο τον χρήστη, με απώτερο σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας (branding) του ξενοδοχείου, των εσόδων του, του ADR (Average Daily Rates) και φυσικά των direct bookings.

Μέσα από την ολιστική αυτή προσέγγιση το KahluaHotel & Suites αποκτά μια δυναμική ψηφιακή παρουσία η οποία του προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά. 

Kahlua Hotel & Suites

To Kahlua Hotel & Suites είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται σε προνομιούχα θέση στον Λιμένα Χερσονήσου, δίπλα στη θάλασσα. Τα δωμάτια και οι σουίτες του έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και σύγχρονες ανέσεις, ενώ το ομώνυμο beach bar του ξενοδοχείου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές διασκέδασης στη Χερσόνησο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο