Τα νέα των μελών μας

Eyewide Digital Marketing Agency: Τα Aldemar Resorts εγκαινιάζουν νέα Website, υπό τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Eyewide Digital Marketing Agency

Η EyeWide Digital Marketing Agency, μια εταιρεία με 15ετή εμπειρία στο μάρκετινγκ ξενοδοχείων, ανακοινώνει με περηφάνια τα εγκαίνια των νέων website των Aldermar Resorts, τα οποία σχεδίασε κι ανέπτυξε η έμπειρη ομάδα των επαγγελματιών μας.

Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καθαρό interface και δυναμικό layout, τα τέσσερα website των Aldermar Resorts, Knossos Royal & Knossos Villas (Χερσόνησος, Κρήτη) και Olympian Village (Ολυμπία, Πελοπόννησος), παρουσιάζουν εύχρηστη πλοήγηση που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη για νέους όσο αλλά και παλιούς επισκέπτες των ξενοδοχείων.

Αναπτυγμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάθε website είναι πλήρως responsive, εξασφαλίζοντας τόσο τη βέλτιστη προβολή όσο και την αλληλεπίδραση των χρηστών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, από υπολογιστές έως τάμπλετ και κινητά.

Εξατομικευμένος κώδικας δημιουργήθηκε αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη, αντικατοπτρίζοντας την αποστολή μας να είμαστε ένα βήμα μπροστά στις τάσεις του digital marketing ξενοδοχείων.

Αυτή η σειρά νέων website αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουν την πολυτελή ελληνική φιλοξενία των Aldermar ξενοδοχείων σε όλο το εύρος τους σε Κρήτη και Πελοπόννησο.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες του Aldermar και της Eyewide για την άμεση απόκρισή τους και την εξαιρετική τους συνεργασία που κατέστησε δυνατό αυτό το μεγάλο project.

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

Η Eyewide Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στο Digital Marketing για τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Εκτός από υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ (σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων, performance marketing, social media marketing, SEO), η εταιρεία παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης διαδικτυακών πωλήσεων για ξενοδόχους (revenue management). Ως μέλος του ΣΕΤΕ (Ένωση Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και Google Partner, η Eyewide συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και άλλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ALDEMAR RESORTS

Το Aldemar Group είναι μια πολυτελής συλλογή ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη φιλοξενία και τις εξαιρετικές εμπειρίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Με μία σειρά από καταλύματα που βρίσκονται στις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ελλάδας, τα ξενοδοχεία Aldemar συνδυάζουν πολυτέλεια, άνεση και παραδοσιακή γοητεία. Κάθε κατάλυμα προωθεί τη βιωσιμότητα, τις ανέσεις και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, αναδεικνύοντας το Aldemar ως έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο