Τα νέα των μελών μας

Eyewide Digital Marketing Agency: Η Revitup.direct γιορτάζει τη 2ετή συνεργασία με το ξενοδοχείο Esperas Hotel Santorini, σημειώνοντας αξιοσημείωτη ανάπτυξη στους Δείκτες Απόδοσης

Η RevitUp.direct τιμά τη διετή συνεργασία της με το Esperas Santorini Hotel, ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στη γραφική Οία, απολαμβάνοντάς απαράμιλλη θέα στα εμβληματικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια της διετής συνεργίας, εφαρμόστηκαν καινοτόμες στρατηγικές Digital Marketing (Ψηφιακό Μάρκετινγκ) και Revenue Management (Διαχείριση Εσόδων) με βάση τα δεδομένα, ώστε να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί το ξενοδοχείο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον τουριστικών καταλυμάτων της Σαντορίνης.

Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε κατακόρυφες αυξήσεις σε σημαντικούς Δείκτες Απόδοσης (Key Performance Indicators, KPI) με το website του Esperas να γίνεται το μεγαλύτερο κανάλι πωλήσεων.
Αυτή η ανάπτυξη αντανακλάται ποσοτικά στις μετρήσεις των δεδομένων του ξενοδοχείου [2020/2021 vs 2021/2022]:
Οι επισκέπτες του website αυξήθηκαν κατά +118%, χάρη στην καινούργια ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε απευθείας πάνω στις ανάγκες του καταλύματος με ενσωμάτωση των καναλιών πώλησης.

Ως αποτέλεσμα, τα direct έσοδα από το website αυξήθηκαν κατά +29,30%, πετυχαίνοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανταγωνιστική τιμολόγηση και στην κερδοφορία.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Μέση Ημερήσια Τιμή Δωματίου (ADR) αυξήθηκε κατά +10,80% με τις Συνολικές Κρατήσεις Διανυκτερεύσεων να αυξάνονται κατά +64,50%, αποδεικνύοντας την δυναμική ξενοδοχείου στους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης.

Συνολικά, οι Direct Κρατήσεις (Νο 1 κανάλι Πώλησης) αυξήθηκαν κατά +79,40%, υπογραμμίζοντας την επιτυχία των προσπαθειών της ομάδας του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων για μία απρόσκοπτη εμπειρία κρατήσεων.
Εν κατακλείδι, τα Συνολικά Ψηφιακά Έσοδα αυξήθηκαν κατά ένα εντυπωσιακό +82,30%, επιδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων καμπανιών και τις βελτιστοποιημένες τιμολογιακές τοποθετήσεις της RevitUp.

Η ομάδα της RevitUp είναι υπερήφανη που θα συνεχίσει την συνεργασία της με το ξενοδοχείο Esperas, προσδοκώντας με ανυπομονησία τις επερχόμενες ευκαιρίες και κατακτώντας μαζί νέες επιτυχίες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο