Τα νέα των μελών μας

Expro A.E.: Hotelia-Expro&Clean2010

Νέα εποχή σηματοδοτεί για την τουριστική βιομηχανία και ειδικότερα για τον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού ,καθαρισμού , υγιεινής και απολύμανσης  η 1η Διεθνής Έκθεση Hotelia-Expro & Clean.

Θα πραγματοποιηθεί  στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 21 Νοεμβρίου  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO , ταυτόχρονα με τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA.

Το «πάντρεμα» των δύο γνωστών και καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων Hotelia και  Expro&Clean δημιούργησε  την μεγαλύτερη διεθνή  έκθεση  των Βαλκανίων  στον σημαντικό  αυτό τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, την υγιεινή και την καθαριότητα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές στην οικονομία επηρέασαν σημαντικά τόσο την εγχώρια όσο και την παγκόσμια αγορά .Έτσι και οι ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας διαφοροποιήθηκαν και συνεχώς διαφοροποιούνται, ενώ οι απαιτήσεις στη σχέση ποιότητας-τιμής αποτελούν πλέον τον βασικό συντελεστή της επιτυχίας.

Οι νέες αυτές συνθήκες  επέβαλαν και την εκθεσιακή προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα.

Έτσι  η συνεργασία που αποφασίστηκε από την Expro ΑΕ  με τον μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα της χώρας την Helexpo ΑΕ είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει αυξημένη εμπορικότητα   τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και σε αυτή των Βαλκανίων.

Ήδη τα μέχρι τώρα νέα στοιχεία στη διοργάνωση προσδίδουν αέρα ανανέωσης και εκφράζουν μια νέα αντίληψη  στο εκθεσιακό καθεστώς με σημαντικά πιο ποιοτικές διαδικασίες διοργάνωσης αλλά και με πολύ περισσότερα οφέλη για τους επιχειρηματίες του κλάδου.

ΟΦΕΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Πολλά και σημαντικά είναι τα οφέλη, όπως είναι αυτονόητο, για την συμμετοχή των επιχειρηματιών στη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου του εξοπλισμού και της καθαριότητας στα Βαλκάνια.

Έτσι  ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι:

– H Hotelia-Expro&Clean  με το πλήθος και το εύρος των εκθεμάτων εκπροσωπεί το σύνολο του κλάδου, δίνοντας ολοκληρωμένη εικόνα  στον σημαντικό αυτό τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, 

– Προσέλκυση και φιλοξενία vip εμπορικών επισκεπτών από τις Βαλκανικές χώρες με επικέντρωση στους χονδρεμπόρους εξοπλισμού και ξενοδόχους,

– Ικανή διαφημιστική προβολή ώστε  να προσελκύσει μεγάλο πλήθος ποιοτικών και στοχευμένων επισκεπτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο