Τα νέα των μελών μας

Expro AE: Expro και Hotelia – Δυναμικά στα Βαλκάνια

Στα Βαλκάνια και την Βόρεια Ελλάδα ειδικότερα ανοίγει τα φτερά της η EXPRO στοχεύοντας δυναμικά στην ανάπτυξη των επαγγελματικών χώρων στις αγορές αυτές και της τουριστικής βιομηχανίας στους τομείς του ξενοδοχειακού εξοπλισμού της υγιεινής και της καθαριότητας.

Η αρχή έγινε με την υπογραφή συνεργασίας HELEXPO ΑΕ και EXPRO ΑΕ για την συνδιοργάνωση από κοινού στο εξής των εκθέσεων HOTELIA-EXPRO-CLEAN.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παρουσία της EXPRO AE στη φετινή HOTELIA, η οποία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, πλαισίωσε την 25η PHILOXENIA της HELEXPO.

Με σύνθημα «Δυναμικά Μπροστά» η EXPRO ενημέρωσε τους εκθέτες, αλλά και τους πολυάριθμους επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας για την συνεργασία της με τη HELEXPO που στόχο έχει να προκύψει μία ανανεωμένη, ανταγωνιστική με υψηλή αξία και εμπορικότητα για τους εκθέτες διοργάνωση, αλλά και το άνοιγμα των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου στην συνεχώς αναδυόμενη αγορά των Βαλκανίων.

Με το βλέμμα προς αυτή την κατεύθυνση η EXPRO και η HELEXPO θα χρηματοδοτήσουν την εκπόνηση μελέτης για την αγορά της Βορείου Ελλάδας και των γειτονικών χωρών ως εργαλείο ανάπτυξης που θα παραχθεί στους επιχειρηματίες-εκθέτες που επιθυμούν να συνεργαστούν με τους διοργανωτές.

Παράλληλα με την ενημέρωση, οι συνεργάτες της EXPRO διένειμαν σε εκθέτες και επισκέπτες το τελευταίο τεύχος της τριμηνιαίας ενημερωτικής έκδοσης της εταιρείας EXPRONEWS που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο σε 15.000 έντυπα, τα οποία και αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ, στοχευμένα, σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην HOTELIA, η EXPRO, ως συνδιοργανώτρια της HOTELIA-EXPRO&CLEAN 2010  που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, διεξήγαγε έρευνα, με μορφή προσωπικής συνέντευξης στους εκθέτες, τα αποτελέσματα της οποίας επιθυμεί να αποτελέσουν την βάση στην οποία θα στηριχθεί αυτή η νέα πρωτοβουλία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο