Τα νέα των μελών μας

Εξοικονόμηση ΕΠΕ-Πολυχρονίδης International: ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Συμπλήρωσε  αυτόν τον Μάιο, 20 χρόνια λειτουργίας, η επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Νίκο Πολυχρονίδη, έχοντας προσφέρει σημαντικά και ενεργά όλα αυτά τα χρόνια στην περιβαλλοντική προστασία, μέσω των εξειδικευμένων συστημάτων της.

 Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΠΕ, από την αρχή, προσφέρει στα ξενοδοχεία και τα κρουαζιερόπλοια (όπου και οι μεγαλύτερες καταναλώσεις), σημαντικές λύσεις οικονομίας εξόδων και προστασίας του περιβάλλοντος. Παράλληλα, από τα πρώιμα στάδια της δραστηριότητάς της και μέσα από τις πάντα διακριτικές καταχωρήσεις της, κάνει μεγάλες προσπάθειες, να συμβάλλει  στη διαμόρφωση κουλτούρας και παιδείας, σχετικά με την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η εταιρία, που συνεχώς υιοθετεί τις πιο νέες τεχνολογίες για τις ξενοδοχειακές ανάγκες, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της, ανακοινώνοντας σημαντικότατες επετειακές προσφορές για τους πελάτες της,  που θα ισχύσουν μέχρις και τις 31 Ιουλίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.moneysave.gr και στa τηλ. 2810 322962 & 2810 237977

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο