Τα νέα των μελών μας

Εξοικονόμηση ΕΠΕ: Νέες Περιβαλλοντικές εγκαταστάσεις και πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 14001 για την Εξοικονόμηση ΕΠΕ

Σε ένα νεόδμητο κτήριο με πολύ καλές βιοκλιματικές προδιαγραφές, μετακόμισε τον Οκτώβριο η εταιρεία περιβαλλοντικών τεχνολογιών και κατασκευής συστημάτων πρόσβασης ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΠΕ, συγκεντρώνοντας σε ενιαίο χώρο, τα γραφεία και την παραγωγή της.

Η εταιρεία, που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και ήδη το 2008 είχε ξανά μετακομίσει σε νέα γραφεία, έκρινε ότι η συγκέντρωση όλων των δραστηριοτήτων της σε ένα κτηριακό φορέα, εξυπηρετεί καλύτερα την παραγωγικότητα και τη διαχειρισιμότητά της, επιτρέποντάς της κατά τη νέα μετεγκατάσταση, να εφαρμόσει τις τελευταίες εξοικονομητικές τεχνολογίες, όπως ο φωτισμός των χώρων παραγωγής και γραφείων με στοιχεία led, ηλιακή προστασία με τέντες και μεμβράνες για μείωση του κόστους κλιματισμού, ζεστό νερό από τον ήλιο και τελευταίας οικονομικής τεχνολογίας ανελκυστήρα προσώπων-εμπορευμάτων στον (3 επιπέδων) τομέα των γραφείων και της αποθήκης ετοίμων προϊόντων. Σημειώνεται ότι η ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΠΕ, ήδη ολοκληρώνει τη διαδικασία πιστοποίησής της με ISO9001 αλλά και με την περιβαλλοντική απαίτηση ISO14001. Είναι αξιοσημείωτο ότι η εταιρεία συγκέντρωσε την 3η υψηλότερη βαθμολογία (88,818%) στο ΕΣΠΑ του ΠΕΠ Κρήτης-Νήσων Αιγαίου, στον κλάδο του εμπορίου. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο