Τα νέα των μελών μας

Εξοικονόμηση ΕΠΕ: Αντιδρά δραστικά στην κρίση

Το Μέλος του ΣΕΤΕ, εταιρεία ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ Ε.Π.Ε. που επί μια 20ετία προωθεί στην Ελλάδα και διεθνώς τις εξοικονομητικές τεχνολογίες, με αιχμή του δόρατος της δραστηριότητάς της την εξοικονόμηση νερού (με την επακόλουθη εξοικονόμηση ενέργειας), σε συνεννόηση με το Γερμανικό Οίκο RST GmbH τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά από το 1992, προχώρησε πρόσφατα σε μια μεγάλης κλίμακας μείωση των τιμών χονδρικής (προς Ξενοδοχειακές Μονάδες κάθε μεγέθους και Αλυσίδες) προκειμένου να υποστηρίξει την προσπάθεια της μείωσης των καταναλώσεων που, βέβαια, επιφέρουν και ανάλογη μείωση των εξόδων.

Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ Ε.Π.Ε. ανεξάρτητα από την υποβολή αίτησης των Μονάδων για τον “Πράσινο Τουρισμό” ή άλλες δράσεις, μείωσε από 20 Ιουνίου, σοβαρά και τις τιμές που έχει ήδη  υποβάλει σε αντίστοιχες προσφορές της. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της εταιρείας για τις νέες τιμές που θα χρεωθούν σε περίπτωση παραγγελίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο