Τα νέα των μελών μας

EUROTEL: Κηδεία του Θεόδωρου Καρατζά

Με ανείπωτη θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά, του πρωτοπόρου, οραματιστή, εμπνευστή, καθοδηγητή και ιδιαίτερα αγαπητού από όλους ανθρώπου που χάραξε βαθύ το αποτύπωμα του στον κόσμο των επιχειρήσεων και του μπάσκετ στη χώρα μας. 

O Θεόδωρος Καρατζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, σε ηλικία μόλις 30 ετών, η ξεχωριστή και πολυσχιδής προσωπικότητα του, οι καινοτόμες ιδέες του και η σκληρή δουλειά έκαναν αισθητή την παρουσία του στον επιχειρηματικό κόσμο με την ίδρυση εταιρείας πρωτοπόρου στον τομέα της πληροφορικής η οποία αποτέλεσε τον μεγαλύτερο business partner της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

Από το 1991 πρωτοπορώντας και πάλ,ι  στρέφει το ενδιαφέρον του στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού και κλείνει ιστορικές συμφωνίες με κορυφαίους διεθνείς ομίλους  όπως «Micros – Fidelio»  και Vingcard Elsafe, προσφέροντας τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις  στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης  στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Από το 2004 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το όραμα του στο πλαίσιο της  εταιρείας Eurotel Hospitality AE, η οποία μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ετών εξελίσσεται σε καινοτόμο όμιλο Εταιριών, και γίνεται σημείο αναφοράς και πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού και του hospitality, παρέχοντας πρωτοπόρες λύσεις τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Παράλληλα με το επιχειρείν, η αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ, τον οδηγούν να γίνει ο οραματιστής της επαγγελματικής λίγκας στο μπάσκετ και ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚ (στη συνέχεια ΕΣΑΚΕ) και επίτιμος πρόεδρος του μέχρι σήμερα και με τις καινοτόμες ιδέες του, την διπλωματία και την ικανότητά του να βλέπει τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή, άλλαξε τον ρου του ελληνικού μπάσκετ.

Σε όλη την πορεία της ζωής του υπήρξε οραματιστής, εμπνευστής και καθοδηγητής των αθλητικών, επαγγελματικών, αλλά και προσωπικών ομάδων με γνώμονα πάντα το δίκαιο, την ανθρωπιά, την αγάπη και την ενότητα των ανθρώπων.

Η απώλεια του Θεόδωρου Καρατζά αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο  κενό  και είναι δυσβάσταχτη  για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν, τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Η οικογένεια της Eurotel πενθεί και τιμά την μνήμη του και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο με ζήλο και όραμα, να τιμά τις ιδέες και το έργο του.

 

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1-6-2024 και ώρα 12:00μμ στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο