Τα νέα των μελών μας

Eurotel: Νέα συνεργασία για τον Όμιλο εταιρειών EUROTEL και τη Verity Interactive

 

undefined

 

H EUROTEL Hospitality, ηγέτης τεχνολογίας στον χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με την Verity Interactive. Η Verity Interactive παρέχει σε ξενοδόχους καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν βαθύτερες και πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες τους, ενδυναμώνοντας το προσωπικό του ξενοδοχείου με τα δεδομένα που χρειάζονται σε κάθε στάδιο και σημείο επαφής. 

Με πολυετή εμπειρία στο ξενοδοχειακό Loyalty, CRM και Analytics, η Verity Interactive παρέχει κάτι που πολύ λίγοι οργανισμοί μπορούν – την τέλεια ισορροπία μεταξύ προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και μιας ολοκληρωμένης κατανόησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Σκοπός της συνεργασίας μας είναι οι πελάτες μας, με τη χρήση των κατάλληλων δεδομένων και analytics, να αποκτήσουν συστήματα CRM και Loyalty, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν έσοδα και κερδοφορία μέσω απόκτησης νέων πελατών, καθώς και μέσω διατήρησης και ανάπτυξης της πελατειακής τους βάσης. Έτσι, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τα loyalty προγράμματα που θα προσφέρονται και να αξιοποιούν στο μέγιστο τις λύσεις που προσφέρονται γύρω από το mobile access. 

Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας είναι η συλλογή και ανάλυση των «κατάλληλων» δεδομένων που επιτρέπουν στους ξενοδόχους να αναγνωρίσουν τις προσωπικές ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη και να ξεκινήσουν έναν απόλυτα εξατομικευμένο διάλογο, με προτεραιότητα στους πολύ καλούς και δυνητικά πολύ καλούς πελάτες, πάντα σεβόμενοι τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

undefined

Η Νατάσα Καρατζά, Group Managing Director του Ομίλου εταιρειών EUROTEL, δήλωσε: «Ο Όμιλος εταιρειών EUROTEL, ενισχύει συνεχώς το portfolio λύσεων που παρέχει, δίνοντας πάντα έμφαση στις αυξανόμενες ανάγκες του ξενοδοχειακού αλλά και επισιτιστικού κλάδου. Με τη νέα συνεργασία με την εταιρεία Verity Interactive, μια εταιρεία που έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο την αξία και την υψηλή ποιότητα στις λύσεις που προσφέρει, θα παρέχουμε στους πελάτες μας νέες ολοκληρωμένες λύσεις CRM, Loyalty & ΒΙ. Τα συστήματα αυτά, είναι απόλυτα συμβατά με τις λύσεις που ήδη προσφέρει η EUROTEL Hospitality, δίνοντας στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων πληροφοριών, ώστε να παρέχουν και εκείνοι πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες τους». 

Ο όμιλος εταιρειών EUROTEL δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του Wellness, προσφέροντας λύσεις τεχνολογίας αιχμής, ως προς την υποδομή, τη διαχείριση και την ασφάλεια των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών μονάδων. 

Σχετικά με τον Όμιλο εταιρειών EUROTEL 

Ο Όμιλος EUROTEL είναι ένας ελληνικός όμιλος εταιρειών πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, του Wellness και όχι μόνο. Μέσω της EUROTEL HOSPITALITY AE, της ΕUROTEL CYPRUS Ltd, της LEADER IT και της ΣOUL TAILORΣ, υποστηρίζει επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, προσφέροντας πάντα τεχνολογίες αιχμής και πιστοποιημένες υπηρεσίες. Τις εταιρείες του Ομίλου στελεχώνουν επαγγελματίες με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, της υψηλής τεχνολογίας και του Wellness.

H EUROTEL Hospitality ως επίσημος αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία εξοπλισμού και λύσεων για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, αλλά και της ASSA ABLOY Global Solutions, εταιρεία που παρέχει λύσεις ασφάλειας για ξενοδοχειακές μονάδες, έχει χτίσει ισχυρό πελατολόγιο που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες φιλοξενίας και εστίασης. 

Η LEADER IT δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης ξενοδοχείων και εταιρειών ιδιωτικού τομέα. Στον τομέα των υποδομών και παροχής λύσεων ΙΤ, παρέχει κορυφαίες λύσεις δικτύωσης επόμενης γενιάς για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, έχοντας προχωρήσει στο ισχυρό business partnership με την Hewlett Packard και την εταιρεία Aruba (μέλος του Hewlett Packard Enterprise).

Η ΣOUL TAILORΣ μέλος του Ομίλου EUROTEL, εταιρεία ανάπτυξης, σχεδίασης και λειτουργίας βιώσιμων wellness concepts παγκόσμιας κλάσης, δημιουργεί την επόμενη γενιά υβριδικών μοντέλων ευεξίας, συνδυάζοντας την τεχνολογία, την επιστήμη και την παραδοσιακή θεραπευτική πρακτική. 

Περισσότερα στο www.eurotel.gr.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου:

RED COMMUNICATIONS
Μάκης Σολωμός
Λ. Αμαρουσίου 14, 14122 Νέο  Ηράκλειο

Τηλ.: +30 210 62 62 100
E-mail: info@red-comm.gr

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο