Τα νέα των μελών μας

Eurotel Hospitality S.A: H Eurotel Hospitality δραστηριοποιείται και στη Μέση Ανατολή με νέες συνεργασίες, για το Afrodite Spa-Salon-Fitness

Η Εurotel Ηοspitality έχοντας αναπτύξει το λογισμικό Αfrodite Spa-Salon-Fitness,  παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, το συγκεκριμένο προϊόν στη διεθνή έκθεση ξενοδοχείου –The Hotel Show- που έλαβε χώρα στο World Trade Centre, στο Dubai, στις 17 – 19 Μαΐου 2011.

Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση, αποσκοπεί στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην αγορά της Μέσης Ανατολής,  με νέες στρατηγικές συνεργασίες, για το Αfrodite Spa-Salon-Fitness, καθώς και στη διεθνή απήχηση του προϊόντος.

H Eurotel Hospitality είναι μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας , για επιχειρήσεις που κινούνται στους κλάδους της φιλοξενίας, της ψυχαγωγίας και της μαζικής εστίασης.

Η τεχνογνωσία της Eurotel Hospitality, συνδυάζεται και υποστηρίζεται από τη συνεργασία της με τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού και λογισμικού διεθνώς, όπως τη MICROS-Fidelio, στον τομέα της μηχανογράφησης ξενοδοχείων και εστιατορίων και τη Vingcard-Elsafe, στα συστήματα ασφαλείας.

Το Afrodite Spa-Salon-Fitness είναι μια από τις πιο επιτυχημένες λύσεις, που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει το τμήμα Development της Eurotel Hospitality για τον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας. Το συγκεκριμένο λογισμικό  έχει καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, ως το πιο «δυναμικό» σύστημα διαχείρισης, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Spa, Beauty Salons και Fitness Centers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο