Τα νέα των μελών μας

Eurotel Hospitality: Η Eurotel Hospitality καλωσορίζει τον νέο της Γενικό Διευθυντή κ. Μανόλη Παπαδάκη

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ηγέτης της τεχνολογίας στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καλωσορίζει στο δυναμικό της το νέο της Γενικό Διευθυντή κ. Μανόλη Παπαδάκη.

Ο κος Παπαδάκης στο παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία.

Είναι απόφοιτος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελβετίας και της Αμερικής, μέλος της ένωσης γενικών διευθυντών ξενοδοχείων Αθηνών και της ΕΗΜΑ ( European Hotel Managers Association).

O κος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά με την νέα θέση του ως Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στη διοίκηση του ομίλου Eurotel, πρωτοπόρου στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων τεχνολογίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και αποκλειστικού αντιπροσώπου μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού στον τομέα της μηχανογράφησης και της ασφάλειας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την εύρυθμη και ανοδική της πορεία, συνεισφέροντας με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

Σχετικά με την Eurotel

Ο Όμιλος EUROTEL είναι ένας ελληνικός όμιλος εταιρειών πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερο από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και άλλων εφαρμογών.

Μέσω της EUROTEL HOSPITALITY AE, της EUROTEL HOSPITALITY CYPRUS S.A., της EUROTEL Ρόδου IKE, & της EUROTEL LEADER IT A.E., υποστηρίζει επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, προσφέροντας πάντα τεχνολογίες αιχμής και πιστοποιημένες υπηρεσίες. Τις εταιρείες του Ομίλου στελεχώνουν επαγγελματίες με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και της τεχνολογίας. Οι άνθρωποι της EUROTEL σχεδιάζουν, οργανώνουν και υλοποιούν λύσεις βασισμένες σε καινοτόμες ιδέες, που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα ποιοτικά προϊόντα, αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο του ομίλου.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία εξοπλισμού και λύσεων για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, αλλά και της ASSA ABLOY Global Solutions, παρέχει λύσεις ασφάλειας για ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης, η EUROTEL και ως Silver Partner της Hewlett Packard, έχει χτίσει ισχυρό πελατολόγιο που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες φιλοξενίας μεταξύ των οποίων  WEST IN RESORTS MARRIOTT, W HOTELS MARRIOTT, THE LUXURY COLLECTIONMARRIOTT, SHERATON MARRIOTT, FOUR SEASONS, SOFITELACCOR, MGALLERYACCOR, BANYAN TREEACCOR, INTERCONTINENTAL RESORTS IHG, HILTON HOTEL & RESORTSHILTON, RADISSON BLU, ONE & ONLY RESORTKERZNER, AMAN RESORTS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο