Τα νέα των μελών μας

Eurotel Hospitality: E-invoicing

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ηγέτιδα εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στον χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής e-Invoicing.

Σκοπός ανάπτυξης της νέας αυτής εφαρμογής, είναι η  διασύνδεση των ήδη υπαρχόντων εφαρμογών της Eurotel: Opera, Fidelio, Symphony και Aphrodite για την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «Υπηρεσιών παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης» στο δίκτυο πελατών του ομίλου Eurotel.

Η εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e- Invoicing, εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ κατά την έκδοσή τους και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud. Με βάση τον τρόπο αποστολής των παραστατικών στο my-DATA ο πελάτης εξασφαλίζει επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.

Η πρώτη εγκατάσταση της εφαρμογής e-Invoicing ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε γνωστό resort ξενοδοχείων της περιφέρειας, ενώ οι εγκαταστάσεις συνεχίζονται και σε άλλους πελάτες ανάμεσα στους οποίους το ξενοδοχείο Amira Luxury Resort & Spa, καθώς και η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Carpo στην Αθήνα.

«Η Eurotel Ηospitality με συνέπεια στην αποστολή της, υλοποιεί καινοτόμες λύσεις, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Μέσω ψηφιοποιημένων λύσεων και εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που προσφέρει το cloud, επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σύντομα νέα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στον τομέα της φιλοξενίας», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality, Μανόλης Παπαδάκης. 

Να σημειώσουμε ότι η Eurotel Hospitality, με κάθε εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e-Invoicing προσφέρει δωρεάν 24ωρη υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο