Τα νέα των μελών μας

Eurosyst: H σειρά χαρτικών White leaf® Premium για ξενοδοχεία που θα αλλάξει τα δεδομένα…

undefined

Σύμφωνα με έρευνα σε άτομα που θα επισκεφθούν τα ελληνικά ξενοδοχεία το 2018,           

  •          8 στους 10 απάντησαν πως θα ήθελαν στο δωμάτιο τους τα χαρτομάντηλα να είναι τοποθετημένα σε θήκη.
  •          1 στους 2 θα προτιμούσε να βρει το χαρτί υγείας του προστατευμένο με περιτύλιγμα και όχι εκτεθειμένο.

Στη Eurosyst, λαμβάνοντας υπόψιν την επιθυμία των επισκεπτών σας αλλά και τις δικές σας ανάγκες για μείωση κόστους, σας παρουσιάζουμε τη σειρά White leaf® Premium για ξενοδοχεία που θα αλλάξει τα δεδομένα… 

undefined

 

White leaf® Premium ONE

Το χαρτί υγείας όπως θα έπρεπε να είναι για τους επισκέπτες σας.

Ποιος επισκέπτης δεν θα προτιμούσε να βρει το χαρτί υγείας στο δωμάτιο του προστατευμένο σε ένα κομψό περιτύλιγμα όπως άλλωστε συμβαίνει με τα υπόλοιπα amenities (καλλυντικά, οδοντόβουρτσες, παντόφλες κ.α.)? Και ποιος ξενοδόχος δεν θα ήθελε να προσφέρει το καλύτερο στον επισκέπτη του? Αν συμφωνούμε ως εδώ, ελάτε να συζητήσουμε τα νέα δεδομένα!

undefined


White leaf® Premium CUBE

Το χαρτομάντηλο που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Έως σήμερα τα χαρτομάντηλα που μπορούσατε να βάλετε μέσα σε μία θήκη κύβου ήταν δεσμευτικά σε χάρτινο κουτί ανάλογου σχήματος, πράγμα το οποίο έκανε πολλούς επαγγελματίες να τα αποφεύγουν λόγο του αυξημένου κόστους σε σχέση με τα ορθογώνια κουτιά. Τα χαρτομάντιλα White leaf® Premium σε νάιλον συσκευασία, σχεδιάστηκαν ώστε να αποτελούν την ιδανική λύση ανταλλακτικού σε οποιαδήποτε θήκη, είτε ορθογώνια, είτε κύβος, είτε εντοιχισμένη! 

undefined

*Έρευνα “HOTEL VISITORS 2018” – Pollfish Ιαν. 2018. Σε κατοίκους εξωτερικού και εσωτερικού, οι οποίοι θα περάσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά ξενοδοχεία το 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο