Τα νέα των μελών μας

Euronet: Τα ΑΤΜ της Euronet στην Ελλάδα Διαθέτουν Μετρητά, Παρά την Κρίση Χωρίς Όρια οι Αναλήψεις Μετρητών με Ξένες Κάρτες

undefined

 

Η Euronet στην Ελλάδα, θυγατρική της Euronet World wide, Inc (NASDAQ: EEFT) ανακοινώνει ότι το ΑΤΜ Δίκτυό της λειτουργεί κανονικά και πλήρως εφοδιασμένο με μετρητά, παρά τη συνεχιζόμενη έλλειψη μετρητών στη χώρα.

Τα 450 ΑΤΜ της Euronet βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και καλύπτουν όλες τις τουριστικές περιοχές, όπως Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ιόνια Νησιά, Σποράδες, Χαλκιδική, Πελοπόννησος, κ.α. Τα Euronet ΑΤΜ αποδέχονται όλες τις διεθνείς κάρτες και προστατεύονται από σύγχρονες τεχνολογίες, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες λαμβάνουν τα μετρητά τους με ασφάλεια και ότι οι συναλλαγές ολοκληρώνονται με ορθότητα και ακρίβεια. Οι κάτοχοι διεθνών καρτών δεν υπόκεινται στους περιορισμούς των κεφαλαιακών διαθεσίμων που ισχύουν στην Ελλάδα και μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών εντός των επιτρεπτών ορίων που ορίζονται από τις ξένες εκδότριες  τράπεζες των καρτών τους.

Η Euronet αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους Δικτύων ΑΤΜ παγκοσμίως και διαθέτει το Δίκτυο με τη μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά σε 18 χώρες ανά την Ευρώπη, γεγονός που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις συνθήκες έλλειψης ρευστότητας που επικρατούν κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ελλάδα.

Τουριστικοί πράκτορες, επιχειρήσεις με τουριστικές δραστηριότητες και όλοι οι ταξιδιώτες προς την Ελλάδα μπορούν να βασίζονται στα ΑΤΜ της Euronet για αναλήψεις μετρητών καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής τουριστικής περιόδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο