Τα νέα των μελών μας

Eurobank Business Banking Τουρισμός: Ένα πρόγραμμα ολιστικών λύσεων για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

undefined 

 

 

Το πλάνο «επανεκκίνησης» για τον ελληνικό Τουρισμό αποτελεί μια σημαντική πρόκληση και η Eurobank, ως σταθερός σύμμαχος του κλάδου, παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των επιχειρήσεων του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα ανακοίνωσε πρόσφατα ένα στοχευμένο πρόγραμμα ύψους 750 εκ. € για να στηρίξει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – κεντρική αρτηρία του τουριστικού κλάδου – με στόχο τη διασφάλιση της απαραίτητης ρευστότητας.

Παράλληλα, προσφέρει το Business Banking Τουρισμός 2020, ένα Πρόγραμμα που στηρίζει 10 χρόνια τώρα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον ευρύτερο κλάδο του Τουρισμού. Φέτος το Πρόγραμμα ενισχύθηκε  με νέες, δυναμικές δράσεις για την ομαλοποίηση των εργασιών και εν γένει την επιστροφή σε συνθήκες «υγιούς» λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου.

  •   Παροχή Ρευστότητας μέσω Νέων Χρηματοδοτήσεων
  •   Στήριξη σε Ξενοδοχεία με Υφιστάμενες Χρηματοδοτήσεις
  •   Πιστοποίηση Covid-Shield από την TÜV Austria 

undefined

Ο κορμός του Προγράμματος, που απευθύνεται στο σύνολο των επιχειρήσεων στα νησιά και τη Χαλκιδική, καθώς και στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα (Ξενοδοχεία, Πρακτορεία, RAC, Εστιατόρια, Σκάφη Αναψυχής), επικεντρώνεται σε λύσεις που διασφαλίζουν:

  • Την εύρυθμη  λειτουργία και ανάπτυξη της επιχείρησης, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες λύσεις σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζεται σε προνομιακό κόστος.
  • Την πρόσβαση σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με μια σειρά από συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρίες, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. 

Άξονες  & Προνόμια Προγράμματος 

Αναλυτικά οι άξονες του Προγράμματος Business Banking Τουρισμός 2020 εδώ 

Αναλυτικά τα προνόμια του προγράμματος Business Banking Τουρισμός εδώ

Επιβραβεύουμε τη συνεργασία σας, με επιπλέον κέρδος! 

Ανταμείβουμε τη συνεργασία σας με την Τράπεζα ανάλογα με τη χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών του Προγράμματος στους 5 κύριους άξονες τραπεζικών εργασιών. Διευρύνοντας την μεταξύ μας συνεργασία, μπορείτε να αναβαθμιστείτε στις κατηγορίες Silver ή Gold και να κερδίσετε επιπλέον προνόμια σε όλο το φάσμα εργασιών. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο