Τα νέα των μελών μας

EUROBANK: Business Banking Τουρισμός από την Eurobank | Όλα όσα χρειάζεστε για την επιχείρησή σας

 

H Eurobank, Τράπεζα του Τουρισμού, μέσω του προγράμματος Business Banking Τουρισμός στηρίζει ολιστικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού   κλάδου.

Για 14η συνεχή χρονιά στηρίζουμε έμπρακτα τις προσπάθειες των επαγγελματιών του κλάδου να ξεχωρίσουν, μέσα σε ένα συνεχώς όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός αποτελεί ένα οικοσύστημα αποκλειστικών προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα και όλες τις επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών και της Χαλκιδικής. Μέσα από το πρόγραμμα καλύπτουμε το συνολικό φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων προσφέροντας  προνόμια και πρωτοπόρες λύσεις στους άξονες:

  • Των καθημερινών συναλλαγών και της ρευστότητας των επιχειρήσεων.
  • Των εισπράξεων & πληρωμών αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία.
  • Της μισθοδοσίας για τους υπαλλήλους των μελών του προγράμματος παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις και οφέλη σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Εξειδικευμένων χρηματοδοτικών λύσεων με τη Εγγύηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Φορέων, με ανταγωνιστικούς όρους για την κάλυψη αναγκών ρευστότητας, την αναβάθμιση υποδομών και την ενεργειακή αναβάθμιση. Επίσης η Eurobank προσφέρει ένα πλήρες πλαίσιο υπηρεσιών υποστήριξης σε όλα τα στάδια συμμετοχής σε αναπτυξιακά προγράμματα, το Eurobank Ανάπτυξη.
  • Την διαχείριση των επιχειρηματικών κινδύνων μέσω ολοκληρωμένων λύσεων με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα με ευνοϊκές τιμολογήσεις.

Επιπλέον, στηρίζουμε τους πελάτες μας στην αναβάθμισή τους και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, φέρνοντας κοντά τους εξειδικευμένους συνεργάτες με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Μέσα από το ευρύ δίκτυο των συνεργατών μας, παρέχουμε προνόμια και εκπτώσεις σε υψηλής προστιθέμενης αξίας μη τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα στους πυλώνες:

  • Ψηφιακή Αναβάθμιση
  • Επιχειρησιακή Ευφυία
  • Περιβάλλον & Αειφορία
  • Εξοπλισμό

Η αξιοποίηση των προνομίων του προγράμματος έχει σαν στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού οικοσυστήματος.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός εδώ.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο