Τα νέα των μελών μας

Eurobank: Αφετηρία της νέας Τουριστικής Σεζόν τα προνόµια του προγράµµατος Business Banking Τουρισµός 2018

undefined

 

To ένα ρεκόρ µετά το άλλο καταρρίπτει ο ελληνικός τουρισµός που αναδεικνύεται ως η «ατµοµηχανή» της ελληνικής οικονοµίας. Το µεγάλο στοίχηµα είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του, σε επίπεδο πληρότητας αλλά και ποιότητας υπηρεσιών, έτσι ώστε να κυριαρχήσει στην παγκόσµια αρένα του τουριστικού «γίγνεσθαι».

H Ελλάδα πλέον έχει   ωριµάσει ως τουριστική αγορά. Συνεπώς το ζητούµενο δεν είναι πόσοι παραπάνω τουρίστες θα µας επισκεφθούν, αλλά το «τουριστικό συνάλλαγµα».

Απαιτείται λοιπόν διαφοροποίηση και δηµιουργία loyalty.

ιαφοροποίηση σε ότι αφορά στις εξειδικευµένες λύσεις, αλλά και στην παροχή προστιθέµενης αξίας σε όλο το φάσµα των επιχειρηµατικών τουριστικών αναγκών, γεγονός που θα καθιερώσει το brand “Ελλάδα” ως το απόλυτο τουριστικό Lovebrand.

Η Eurobank, ως η «Τράπεζα του Τουρισµού», γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες των επιχειρηµατιών του κλάδου και ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του “Βusiness Banking Τουρισµός”, για 8η συνεχή χρονιά. 

To πρόγραµµα φέτος φιλοδοξεί να αναπτύξει συνεργασία µε ακόµη περισσότερα µέλη, δίνοντας δικαίωµα συµµετοχής:

 • σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις (Ξενοδοχεία, Πρακτορεία, RAC, Εστιατόρια, Σκάφη Αναψυχής *) της χώρας και
 • σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου, των Νησιών και της Χαλκιδικής

* υνατότητα ένταξης και Κοσµηµατοπωλείων κατόπιν αξιολόγησης

Σηµειώνουµε ότι αυτή τη χρονιά το πρόγραµµα έχει εµπλουτιστεί ποικιλοτρόπως τόσο στις τραπεζικές υπηρεσίες όσο και παρέχοντας µη τραπεζικά προνόµια µέσω συνεργαζόµενων εταιρειών:

 • ιαβαθµίζοντας τα προνόµια σε επιχειρήσεις – µέλη, µε σηµαντική συνεργασία
 • Εξειδικεύοντας τις λύσεις µας στις αµιγώς τουριστικές επιχειρήσεις, και εµπλουτίζοντας τις υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας, σε συνεργασία µε τρίτες εταιρείες

Το Business Banking Τουρισµός ανταµείβει τη συνεργασία σας µαζί µας, ανάλογα µε τη χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών του προγράµµατος, στους 5 κύριους άξονες τραπεζικών εργασιών. Σας παρέχουµε τη δυνατότητα αναβάθµισης της κατηγορίας σας ως µέλος σε Silver και Gold, προσφέροντάς σας επιπλέον προνόµια σε όλο το φάσµα εργασιών.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα: Λαµβάνοντας υπόψη τις διεθνείς τάσεις αλλά και  το σύνολο των αναγκών της σύγχρονης Τουριστικής Επιχείρησης σε όλα τα πεδία δράσης της, η Eurobank εµπλουτίζει τα µη τραπεζικά προνόµια

 • ιεύρυνση της προσφοράς της ψηφιακής επικοινωνίας σε όλα τα µέσα προβολής (Facebook, TripAdvisor, Youtube κ.α), µε εκπτώσεις που φτάνουν το 20%
 • Προσφορά υπηρεσιών Revenue Managerment µε προνοµιακές τιµές, σε συνεργασία µε τις πιο σηµαντικές εταιρίες του χώρου
 • Εξασφάλιση συνεργασίας µε κορυφαίο Εκπαιδευτικό Οργανισµό στα θέµατα τουρισµού, για προσφορά υπηρεσίας εκπαιδευτικών προγραµµάτων µε ειδικές εκπτώσεις.
 • Προσφορά της υπηρεσίας Ελέγχου Πιστωτικών Κινδύνων ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΤΣΕΚ, µε έκπτωση προς τον πελάτη

 undefined

Η δυναµική παρουσία της Τράπεζας µέσω του προγράµµατος “Βusiness Banking Τουρισµός”, διαφαίνεται και στη νέα ράση του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014 – 2020, «Ενίσχυση της Ίδρυσης & Λειτουργίας  Νέων Τουριστικών Επιχειρήσεων» για την ενίσχυση της ίδρυσης νέων πολύ µικρών, µικρών και µεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων. Προσφέρει ένα Πλήρες Πλέγµα Υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στη ράση.

Συγκεκριµένα, οι προσφερόµενες υπηρεσίες µας είναι:

 • ωρεάν Έλεγχος Επιλεξιµότητας & Ενηµέρωση
 • Χρηµατοδότηση Επενδυτικού Σχήµατος
 • Υποβολή και υποστήριξη

Για τις επιχειρήσεις που το επιθυµούν, σε συνεργασία µε την εταιρεία Ευρωσύµβουλοι, προσφέρουµε υποστήριξη και υποβολή του φακέλου µε προνοµιακό κόστος Ενηµερωθείτε αναλυτικά για τις προϋποθέσεις και τα χαρακτηριστικά των χρηµατοδοτικών προϊόντων σε οποιοδήποτε κατάστηµα της Eurobank.

Ακολουθώντας τα βήµατα της περσινής χρονιάς, θα διατηρήσουµε την συχνή επικοινωνία µαζί σας και θα σας ενηµερώνουµε για περαιτέρω εξέλιξη του προγράµµατος.

Αξίζει να επισηµανθεί, ότι και φέτος διατηρούµε τη στρατηγική συνεργασία µας µε το ΣΕΤΕ. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο