Τα νέα των μελών μας

ΕΥ ΖΗΝ Greece: ΕΥ ΖΗΝ Greece και Women on Top ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει του Β2Run

undefined

 

 

 

Το μεγαλύτερο Corporate Running Party, B2Run Aθens, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στις 2 Ioυνίου στο ΟΑΚΑ από την ΕΥ ΖΗΝ Greece. Το μοναδικό event που συνδυάζει wellbeing, fun, εργασιακό team spirit αλλά και κοινωνικό σκοπό. Η ΕΥ ΖΗΝ Greece, στο φετινό B2Run Aθens, έχει τη χαρά να προσφέρει 15% των εσόδων ανά εγγραφή, στο Women on Top, τον ελληνικό οργανισμό που από το 2012 στοχεύει στην επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και στην εργασιακή ισότητα.

Στο πλαίσιο της δράσης B2Run, το Women On Top και η ΕΥ ΖΗΝ Greece, δίνουν την ευκαιρία σε 8 γυναίκες να λάβουν μια 3μηνη υποτροφία mentoring που θα τις βοηθήσει να έρθουν λίγο πιο κοντά σε όσα επιθυμούν, μέσα σε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο, με τη βοήθεια μιας εξειδικευμένης ομάδας, που έχει ως στόχο να εντοπίσει και να προσεγγίσει για λογαριασμό τους την κατάλληλη μέντορα, αλλά και να παρέχει υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

undefined

Κατά τη διάρκεια του 3μηνου προγράμματος (Ιούνιος 2022-Οκτώβριος 2022), η μέντορας θα βοηθήσει τη mentee να ξεκαθαρίσει τους στόχους της, να αντιμετωπίσει τυχόν προκλήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική της ενδυνάμωση και εξέλιξη και, αν ασχολείται με τον αθλητισμό, να διερευνήσει το όφελος και τα εργαλεία που η ασχολία αυτή μπορεί να της προσφέρει στην επαγγελματική της ζωή. Όλα αυτά μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών και των γνώσεων που η μέντορας έχει αποκτήσει από την προσωπική της επαγγελματική πορεία.

Οι συνεδρίες θα έχουν τη μορφή εβδομαδιαίων ή μηνιαίων συναντήσεων, πάντα με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας του Women On Top. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η mentee θα συναντηθεί με τη μέντορά της τουλάχιστον 3 φορές (1 φορά το μήνα) και θα έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν μαζί τη συχνότητα, τις ημέρες, την ώρα και το είδος των συναντήσεών τους, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.

Με πολλή χαρά και πίστη στις πολλαπλάσιες και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες που μπορούν οι γυναίκες να προσφέρουν στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στην ευρύτερη εργασιακή και κοινωνική σφαίρα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεργαζόμαστε, θέλοντας να συμβάλλουμε ενεργά προς τον σκοπό αυτό: την απελευθέρωση της γυναικείας υπερδύναμης!

undefined

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εδώ μέχρι τις 5 Ιουνίου και να βρουν τη μέντορα που μπορεί να τις υποστηρίξει στην ενδυνάμωσή τους!

Β2Run. Run2Party. BeActive. Together!

Oι δηλώσεις ομάδων για το B2Run Aθens συνεχίζουν στο info@b2run.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στα κανάλια επικοινωνίας:

Website:
ΕΥ ΖΗΝ Greece: https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece
Women On Top: https://womenontop.gr/

Facebook:
https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece
https://www.facebook.com/B2RunGreece
https://www.facebook.com/womentors

Instagram:
https://www.instagram.com/ezgreece/
https://www.instagram.com/b2run.gr/
https://www.instagram.com/wotgreece/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο