Τα νέα των μελών μας

ΕΤΟΑΑ: Το νέο προωθητικό φίλμ για την Αθήνα «breathtaking Athens»

Το βλέμμα του ταξιδιώτη στην Αθήνα αιχμαλωτίζεται από την εικόνα της σύγχρονης μεγαλούπολης. Το νέο προωθητικό φιλμ «Breathtaking Athens» που δημιούργησε η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύει την Αθήνα ως έναν ιδανικό προορισμό με πολλές επιλογές.

Η γοητεία της Αθήνας περνά καρέ-καρέ μέσα από το νέο φιλμ «Breathtaking Athens». Προβάλλοντας την πόλη με έναν ξεχωριστό και μοντέρνο τρόπο, εμφανίζει την Αθήνα ως έναν σαγηνευτικό προορισμό με τρόπο δημιουργικό και καλλιτεχνικό ενώ αντιπροσωπεύει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πόλη η οποία σου προκαλεί δέος με στιγμές που σου κόβουν την ανάσα. Οι εναλλαγές στις εικόνες, σε πάνε ένα βήμα μακριά από τα συνηθισμένα τουριστικά κλισέ και παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά της Αθήνας.

Ο ταξιδιώτης, με μια ανάσα, με μια φυσαλίδα, περιπλανιέται σε 25 γωνιές της Αθήνας. Πάρκα, το ιστορικό κέντρο, τα μουσεία, οι παραλίες, η νυχτερινή ζωή, περνούν στο σελιλόιντ και από εκεί στην καρδιά του. Η μαγευτική μουσική της ταινίας, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το νέο φιλμ της Αθήνας «πετάει» και αυτή πάνω από την πόλη και γεννάει ευχάριστα συναισθήματα.

«Η Αθήνα είναι το συναίσθημα, η εμπειρία, κάτι το οποίο τελικά αποδείξαμε» αναφέρει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Το νέο προωθητικό φιλμ για την Αθήνα στο www.breathtakingathens.com/breathtaking-athens-film λαμβάνει καθημερινά δεκάδες θετικά σχόλια στα ξένα blogs και είναι υποψήφιο για τα βραβεία Clio Awards της Νέας Υόρκης, τα D&AD της Μ. Βρετανίας, τα Golden City Gate Awards καθώς και το διεθνές βραβείο Cannes Lion.

Σας προσκαλούμε όλους να το επισκεφτείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλλιόπη Ανδριοπούλου
Τ. 210 3253123
F. 210 3216653
kandriopoulou@atedco.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.