Τα νέα των μελών μας

ΕΤΟΑΑ: Συνεργασία της ΕΤΟΑΑ με την Vacationrelation.com

 

Η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρηστών του διαδικτύου προχώρησε σε συνεργασία με την  Vacationrelation.com προβάλλοντας το περιεχόμενο του στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Αθήνας  www.breathtakingathens.com.

Ο Έλληνας και ξένος επισκέπτης της Αθήνας έχει την ευχέρεια να «ανεβάζει» το ταξίδι του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και να παρακολουθεί ποια άλλα άτομα θα βρεθούν στον ίδιο προορισμό την ίδια ημερομηνία, ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τους συνταξιδιώτες του, σύμφωνα με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντα τους.

Το Vacationrelation.com αποτελεί έναν νέο και πρωτοποριακό τρόπο χρησιμοποίησης των υφιστάμενων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας την ποιότητα του ταξιδιού και αναπτύσσοντας ένα μοναδικό σύστημα κρατήσεων όπου οι χρήστες επωφελούνται, οργανώνοντας το ταξίδι τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Μέσω της ιστοσελίδας δίνεται η δυνατότητα σε επισκέπτες διαφόρων κατηγοριών να επικοινωνούν μεταξύ τους σε όλα όσα συνδέεται το ταξίδι τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΟΑΑ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνήθως κάνουμε γνωριμίες προς το τέλος του ταξιδιού μας, όταν έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τις νέες μας γνωριμίες στο Facebook, ενώ θα ήταν πιο ευχάριστο αλλά και ταυτόχρονα χρήσιμο άμα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε κατευθείαν από την πρώτη μέρα».

Η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) μέσω ενός συστηματικού και στοχευμένου προγράμματος προβολής και προώθησης της Αθήνας σε επιλεγμένες αγορές και ομάδες δυνητικών επισκεπτών ενισχύει σημαντικά την προβολή της σύγχρονης και εναλλακτικής εικόνας της πόλης στο εξωτερικό με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων marketing και νέων μέσων επικοινωνίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο