Τα νέα των μελών μας

ΕΤΟΑΑ: Παγκόσμια Διαδικτυακή Προβολή της Αθήνας στο www.joobili.com απο την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων

H Αθήνα ισχυροποιεί την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά και στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έναρξη της επίσημης συνεργασίας της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) με μια από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες στο Internet, την JOOBILI.COM, ενισχύει σημαντικά την προβολή της σύγχρονης και εναλλακτικής εικόνας της πόλης στο εξωτερικό. 

Σκοπός της ΕΤΟΑΑ είναι να προσεγγίσει μέσω του διαδικτύου τις νεότερες ηλικιακά αγορές, μεταξύ 25-45 ετών, με έντονη δραστηριότητα στα social media και να αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης αλλά και το εύρος επιλογών που παρέχει στον επισκέπτη η μητροπολιτική Αθήνα.

Μέσα από πλούσιο και ποιοτικό φωτογραφικό υλικό, video spots και διαδικτυακούς διαγωνισμούς που θα προβάλλονται στο www.joobili.com, το τουριστικό κοινό θα έχει άμεση πληροφόρηση για όλα τα δρώμενα της πόλης καθώς και σημαντικές πληροφορίες για την Αθήνα. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας, θα ενισχυθεί και η επικοινωνιακή ταυτότητα της Αθήνας «Breathtaking Athens», στο Facebook, το Tweeter, το Flickr και το YouTube, στα οποία η πόλη ήδη έχει fun page με χιλιάδες μέλη από ολόκληρο τον κόσμο.

Η JOOBILI.COM είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους για την προώθηση τουριστικών προορισμών μέσω της προβολής εκδηλώσεων και γεγονότων τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδικτυακή έκδοση των Times περιέλαβε το www.joobili.com στα δέκα καλύτερα νέα ταξιδιωτικά sites, και χαρακτηρίσθηκε ως ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους για να επιλέξει κάποιος τον τόπο προορισμού και να προγραμματίσει το ταξίδι του. 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για όλη τη διάρκεια του έτους, η συνεργασία της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων με την JOOBILI.COM σηματοδοτεί την έναρξη ενός συστηματικού και στοχευμένου προγράμματος προβολής της Αθήνας. Η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών δίνει έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων marketing και νέων μέσων επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιόπη Ανδριοπούλου                                          
Τ. 210 3253123                                                         
F. 210 3216653                                                         
kandriopoulou@atedco.gr           

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο