Τα νέα των μελών μας

ΕΤΟΑΑ: Κοινή παρουσία της ΕΤΟΑΑ και της ΕΞΑΑ στην ITB 2010 στο Βερολίνο

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη συνεχόμενη κοινή παρουσία της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής (ΕΞΑΑ) αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 14 Μαρτίου 2010 στο Βερολίνο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την τουριστική προβολή της Αθήνας διεθνώς και την ανάπτυξη σχετικών συνεργασιών με τους τουριστικούς φορείς, η ΕΤΟΑΑ και η ΕΞΑΑ συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην ΙΤΒ 2010, ως συνεκθέτες του ΕΟΤ, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν και τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης.

Το περίπτερο της Αθήνας επισκέφθηκε πλήθος Γερμανών και άλλων ξένων επαγγελματιών από διάφορους τομείς τουριστικών δραστηριοτήτων (Πολιτιστικός τουρισμός, City Breaks, Συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις, Incentives, Μαθητικός και Εκπαιδευτικός τουρισμός κ.λπ.) ενώ αθρόα προσέλευση παρατηρήθηκε και τις δύο μέρες της Έκθεσης που ήταν ανοικτή για το κοινό.

Το περίπτερο της ΕΤΟΑΑ και της ΕΞΑΑ επισκέφθηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Παύλος Γερουλάνος ο οποίος χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα αξιόλογη την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους δύο φορείς για την προβολή της Αθήνας στις διεθνείς αγορές καθώς και η υφυπουργός κα Άντζελα Γκερέκου, η οποία εξήρε την πρωτοβουλία για την κοινή συμμετοχή στην ΙΤΒ 2010.  

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθήνα βραβεύτηκε ανάμεσα σε 150 πόλεις για το προωθητικό φιλμ της «Breathtaking Athens» αποσπώντας το τρίτο βραβείο στην κατηγορία City Tourism στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού Golden City Gate στη έκθεση ITB 2010.

Το νέο προωθητικό φιλμ για την Αθήνα λαμβάνει καθημερινά δεκάδες θετικά σχόλια στα ξένα blogs και είναι επιπλέον υποψήφιο για τα βραβεία Clio Awards της Νέας Υόρκης, τα D&AD της Μ. Βρετανίας καθώς και το διεθνές βραβείο Cannes Lion.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλλιόπη Ανδριοπούλου    
Τ. 210 3253123     
F. 210 3216653     
kandriopoulou@atedco.gr    

Λουκά Ντούβα
Τ. 210 3235485
F. 210 3310810
director@all-athens-hotels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο