Τα νέα των μελών μας

ΕΤΑΔ Α.Ε.: Τρέχοντες Διαγωνισμοί της ΕΤΑΔ Α.Ε. για πέντε παραθαλάσσιες εκτάσεις στη Ρόδο

 undefined

Προκήρυξη πέντε ηλεκτρονικών ανοικτών πλειοδοτικών διαγωνισμών (e-auction) για την πώληση τριών (3) και τη μακροχρόνια εκμίσθωση δύο κτηματομερίδων για τουριστική αξιοποίηση στην περιοχή Μάσσαρι της Ρόδου. 

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη διενέργειας πέντε (5) Ηλεκτρονικών Ανοικτών Πλειοδοτικών Διαγωνισμών (e- auction), για την πώληση τριών (3) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1385, 1188 και 1179 γαιών Μάσσαρι Ρόδου) και τη μακροχρόνια εκμίσθωση δύο (2) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1437 και 1564 γαιών Μάσσαρι Ρόδου) στην περιοχή Μάσσαρι της Ρόδου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr

undefined

Αναφορικά με τα ακίνητα που προορίζονται για μακροχρόνια εκμίσθωση διάρκειας σαράντα ετών από την υπογραφή της σύμβασης, σκοπός των διαγωνισμών είναι η τουριστική αξιοποίησή τους μέσω της υλοποίησης αυτοτελών έργων ξενοδοχειακής τουριστικής ανάπτυξης.

Οι Διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους εκάστου Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εκάστου Ακινήτου είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών, για κάθε διαγωνισμό, ορίζεται η Πέμπτη 29.10.2020, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς εκάστου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών πώλησης ή εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς:

Μπόβολου Άννα, Τηλ.: 210 3339739, Email: ampovolou@etasa.gr

Τουρκαντώνη Αναστασία, Τηλ.: 210 3339660, Email: atourka@etasa.gr

www.etasa.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο