Τα νέα των μελών μας

Erytha Hotel & Resort: Διεθνές Βραβείο «Best Hotel Greece»

Με το διεθνές βραβείο “Βest Hotel Greece” τιμήθηκε το Erytha Hotel & Resort στη Χίο για την επιτυχημένη εμπορική του δραστηριότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου διαγωνισμού Europe & Africa Property Awards σε συνεργασία με το κανάλι CNBC Arabiya, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Marriott London’s Grosvenor Square, o Thijs Stοffer, CEO of ICREA απένειμε στο Erytha Hotel & Resort το πέντε αστέρων βραβείο καλύτερου ξενοδοχείου στην Ελλάδα, κατατάσσοντας το  ανάμεσα στους ‘highest scorers’ του διαγωνισμού. Η απονομή ολοκληρώθηκε με δεξίωση που δόθηκε στο ξενοδοχείο με παρουσιαστή της βραδιάς τον διεθνούς φήμης αθλητικό αρθρογράφο  και συντάκτη της Daily Mirror, Des Kelly.

Η διάκριση του Erytha Hotel & Resort στα βραβεία Europe & Africa Property Awards, κατέστησε το ξενοδοχείο υποψήφιο για τη διεκδίκηση των International Property Awards, που διεξάγονται ετησίως τα τελευταία 15 χρόνια επιβραβεύοντας εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε συναφείς τομείς.

Η διάκριση αυτή αλλά και αντίστοιχες επιτυχίες Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων αποτελούν απόδειξη ότι η Ελλάδα είναι ικανή να συναγωνιστεί επάξια με άλλες χώρες και να διακριθεί μεταξύ των καλύτερων τουριστικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη και Αφρική. Για το Erytha Hotel & Resort αυτή η επιτυχία αποτελεί επιβράβευση για την εξαιρετική εμπορική του στρατηγική, τον προσανατολισμό του στην πράσινη ανάπτυξη, τις άριστες υπηρεσίες του και επιπλέον το κλειδί ώστε να εδραιωθεί το ξενοδοχείο στην Ελληνική και κυρίως στη διεθνή αγορά προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο