Τα νέα των μελών μας

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Interiors Awards 2022

undefined

 

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ συμμετείχε ξανά στα Interiors Awards της BOUSSIAS και κατάφερε να αποσπάσει 2 Gold & 1 Silver βραβείο, σε μία χρονιά που είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό με τις υποψηφιότητες να σημειώνουν αριθμό – ρεκόρ και το επίπεδο των έργων αλλά και των παρουσιάσεων να είναι αξιοσημείωτα υψηλό (κατά την ομόφωνη γνώμη της Κριτικής Επιτροπής).

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ απέσπασε συγκεκριμένα τα εξής βραβεία:

Gold Award στην κατηγορία “Μονοκατοικίες”, για το έργο “ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΩΡΟΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ “Η μεγάλη πρόκληση”, σε αρχιτεκτονική των ΣΓΟΥΤΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
Δείτε το έργο εδώ

Gold award στην κατηγορία “Showroom & Retail”, για το έργο μας “Κατάστημα, showroom & γραφεία Gruppo Cucine: ένας χώρος εμπειρίας και δημιουργικότητας με τη φιλοσοφία “Design Different”, σε αρχιτεκτονική των Α2 architects
Δείτε το έργο εδώ

Silver award στην κατηγορία “Apartment”, για το έργο μας “Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος του ’70 στο Νέο Ψυχικό: Μια διαφορετική εμπειρία κατοίκησης” σε αρχιτεκτονική της Αθηνάς Σαλλάμ του τμήματος αρχιτεκτόνων της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.
Δείτε το έργο εδώ 

undefined

Σημαντικοί οργανισμοί, που επενδύουν στην εσωτερική αρχιτεκτονική και το interior design στα κτίριά τους παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής, αναγνωρίζοντας την αξία του interior στο experience που προσφέρουν σε πελάτες και εργαζόμενούς τους.

Η Κριτική Επιτροπή, με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Μαυρολέοντα, CEO – A&M Architects A.E., στελεχώθηκε από καταξιωμένους και καινοτόμους επαγγελματίες και είχε ένα πολύ δύσκολο έργο.

Τα έργα και οι μελέτες που διακρίθηκαν χαρακτηρίζονται από την αρμονική και δυναμική ισορροπία μεταξύ πρωτοτυπίας, ελκυστικότητας, λειτουργικότητας, συνέπειας σχεδιασμού και υλοποίησης, βιωσιμότητας καθώς και προσαρμογής στις νέες επιταγές που διαμορφώνονται στη μετά COVID19 εποχή. 

undefined

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, καθώς επίσης στην Boussias Communications και την κριτική επιτροπή για τις μεγάλες διακρίσεις και την τιμή που μας έγινε για ακόμη μία χρονιά”

Ιωσήφ Αραμπατζής
Ceo της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο