Τα νέα των μελών μας

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Τεχνική Κατασκευαστική βραβεύεται ως “Developer of the Year” Κορυφαίο βραβείο στα Property Awards 2021 της BOUSSIAS

undefined

H ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ Τεχνική Κατασκευαστική αναδείχθηκε ως ένας από τους μεγάλους νικητές των φετινών βραβείων Property Awards 2021 της BOUSSIAS communication, αποσπώντας τον τίτλο “Developer of the Year”

Επιπλέον, έλαβε 3 ακόμη διακρίσεις για το πρότυπο έργο της “ΚΤΙΡΙΟ URBAND. Η πόλη αλλάζει.”, Gold βραβείο στην κατηγορία Residential Highrise Development (2 όροφοι+)” & After Sales ServicesPlan και Silver βραβείο στην κατηγορία Sustainable Residential Development”. 

Δείτε το έργο URBAND εδώ. 

undefined

Tα βραβεία παρέλαβαν οι κ. Ιωσήφ Αραμπατζής, CEO της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η κ. Ανδριανή Πάνου-Παπαθεοδώρου, Deputy Managing Director και η κ. Έρρικα Καριανάκη, Marketing & Communication Manager. 

undefined

“Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία BOUSSIAS Communications για την τιμή που μας έκανε και για τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την κτιριακή ανάπτυξη του τόπου μας με τις πρωτοβουλίες της.” 

Ανδριανή Πάνου-Παπαθεοδώρου

Deputy Managing Director 

undefined

“Είμαστε περήφανοι για το έργο μας URBAND στην Κυψέλη. Τέτοιες κινήσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μέσα στην πόλη μας, η Αθήνα αλλάζει και χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ενεργά σε αυτό.” 

Ιωσήφ Αραμπατζής

CEO 

undefined

“Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ έχουμε μια αρχή σε κάθε μας έργο. Να παραδίδουμε πάντα περισσότερα από αυτά που υποσχόμαστε. 

Με αυτή τη φιλοσοφία και στην πολυκατοικία URBAND έχουμε συμπεριλάβει μία σειρά από παροχές και προνόμια για 10 χρόνια μετά την παράδοση του έργου μας. 

Η διάκριση αυτή μας αποδεικνύει πως είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.” 

Έρρικα Καριανάκη

Marketing & Communication Manager 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο