Τα νέα των μελών μας

ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ: Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ φροντίζει για την αναβάθμιση του νέου σας χώρου

 undefined     undefined   

 

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, με όραμα έναν πιο όμορφο κόσμο, αναδεικνύουμε μέσα από τα έργα μας τον άνθρωπο και το κτίσμα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. ‘Εχοντας σαν κοινό στόχο το ευ ζην, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ύπνου COCO-MAT, οδηγώντας ένα βήμα παρακάτω την αναβάθμιση του νέου σας σπιτιού!

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών, καθώς και η διαρκής αναζήτηση της καινοτομίας και της εξέλιξης, μας έχει οδηγήσει στο να προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε έργο για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό και με διάρκεια στον χρόνο.

Εμπλουτίζοντας την εμπειρία «ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ», σε κάθε ολική ανακαίνιση ή κατασκευή κατοικίας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές των ολοκληρωμένων χειροποίητων συστημάτων ύπνου της COCO-MAT. Μέσα από μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία οι άνθρωποι της COCO-MAT και οι αρχιτέκτονες της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, πριν προχωρήσετε στην τελική σας απόφαση, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα συστήματα COCO-MAT, απολαμβάνοντας το «Τhe COCO-MAT Sleep Test», μία μοναδική εμπειρία ύπνου και φιλοξενίας, σε ένα από τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία της COCO-MAT στην καρδιά της Αθήνας! 

undefined

Με κοινή φιλοσοφία που συνίσταται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ και η COCO-MAT συνυπογράφουν το σπίτι των ονείρων σας, ολοκληρώνοντας την εμπειρία της άρτιας ποιοτικά και αισθητικά κατασκευής, με τα καλύτερα προϊόντα, για έναν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210 50 69 099 ή στο:  info@epikyklos.gr

Λίγα λόγια για την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ

Η εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ γεννήθηκε από την ανησυχία της σε σχέση με το πως θα κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο και τη διαδικασία κατασκευής μία ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η φιλοσοφία της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εξυμνεί τον άνθρωπο, τον χώρο και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, γνωρίζοντας καλά πως ο άνθρωπος αλλάζει τον χώρο, αλλά και ο χώρος αλλάζει τον άνθρωπο.

Στα 11 χρόνια που η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ δραστηριοποιείται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο, έχει υπηρετήσει με συνέπεια τις αξίες της μέσα από μία διαρκή παραγωγή έργων, καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερα από 600 project επιφάνειας χώρου 90000m2.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου: την κατασκευή κατοικιών προς πώληση, τις κατασκευές και ανακαινίσεις για επαγγελματίες και επενδυτές και τις κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.

Σκεπτόμενη έξω από το κουτί επενδύει σε συνεργασίες και συνέργειες, βλέποντας ευκαιρίες εκεί που δεν είναι άμεσα ορατές, δίνοντας έτσι υπεραξία στις υπηρεσίες και το έργο που προσφέρει στους πελάτες της.

www.epikyklos.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο