Τα νέα των μελών μας

Επίκυκλος: Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ διαμορφώνει το μέλλον στα κτίρια της πόλης

 

undefined

Με το βλέµµα στραµµένο στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ σηματοδοτεί τη νέα αστική πραγματικότητα. Εξελίσσοντας την κατασκευή και εισάγοντας μια σειρά από πρωτοποριακές παροχές και προνόμια, θέτει το πλαίσιο για τα κτίρια του μέλλοντος, με στόχο έναν καλύτερο κόσμο. 

Κάθε κτίριο της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ από εδώ και στο εξής θα διαθέτει εξελιγμένα πρότυπα και υλικά κατασκευής για κτίρια με υψηλές προδιαγραφές και διάρκεια στον χρόνο. 

undefined

Με σεβασμό στο περιβάλλον όλα τα κτίρια και οι κατοικίες είναι αποκλειστικά ενεργειακών κλάσεων Α και Α+, ενώ σε συνεργασία με τον ΗΡΩΝΑ και το πρωτοποριακό πρόγραμμα ενεργειακής ανεξαρτησίας ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, παρέχεται δωρεάν πιστοποιημένη Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, προπληρωμένη για 20 χρόνια από την ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τη BoConcept, την Coco-mat & την Gruppo Cucine όλοι οι χώροι είναι πλήρως επιπλωμένοι & εξοπλισμένοι, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής εμπειρίας κατοίκησης και το προσωπικό ευ ζην.

undefined

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα 10-10-10 και τηνPremium Member Card της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, όλες οι κατοικίες συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια, παροχές & προνομιακή χρηματοδότηση, δείχνοντας έμπρακτα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα των έργων.

Τέλος, η ιδιοκτησία στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ επαναπροσδιορίζεται μέσα από ένα νέο νομικό πλαίσιο, δημιουργώντας χώρους που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη, προσφέροντας υπεραξία και ευελιξία στο κτίσμα, πολύτιμα χαρακτηριστικά για έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό και την κατασκευή των κτιρίων της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, μπορείτε να βρείτε στο: 

https://epikyklos.gr/kataskevi-v2

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο