Τα νέα των μελών μας

Epi Systems: Η Epi Systems πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας!

undefined

 

H EPI SYSTEMS A.E. είναι μία εταιρία, που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας συνεργαζόμενη με τους ηγέτες της Παγκόσμιας Αγοράς, πάνω στη Διαχείριση Έργων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμού. Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της «Φιλοξενίας». Παρέχουμε λύσεις υψηλής τεχνολογίας για ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις, απλοποιώντας την καθημερινότητα σας.

Έχουμε να παρουσιάσουμε πληθώρα πετυχημένων έργων αποδεικνύοντας την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει. Η προσπάθεια μας για καινοτόμες λύσεις είναι συνεχής, ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις. Στα πλαίσια των λύσεων αυτών ακολουθούν προϊόντα είτε δικής μας κατασκευής, είτε συνεργατών μας, τα οποία και αυτά έχουν την δική μας «πινελιά». Η εμπειρία όλων των προηγούμενων χρόνων έχει συσσωρευτεί πλέον στην EPI SYSTEMS A.E. 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στις νέες λύσεις που προσφέρει η εταιρία μας είναι η παροχή καινοτόμων εξοπλισμών και συστημάτων για τα ξενοδοχεία σας.

Μία από αυτές τις λύσεις είναι  τα νέα συστήματα κλειδαριών με τεχνολογία RFID, QRcode, Bluetooth, NFC όπου θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας! 

Οι καινοτόμες αυτές κλειδαριές συνδυάζονται με δύο πλατφόρμες λογισμικού 

Την Classic! Το κλασικό σύστημα των ήδη υπάρχων παραδοσιακών κλειδαριών ξενοδοχείων, όπου λειτουργεί εκτός σύνδεσης και με ανέπαφες κάρτες RFID.

Την Smart! Το έξυπνο σύστημα που παρέχει offline και online λύσεις, βασιζόμενο στις πιο πρόσφατες τεχνικές, όπως RFIDNFCQR και Bluetooth.

undefined

H Ποιότητα Και η Ασφάλεια έχουν πρωταρχική σημασία για την εισαγωγή αυτής της Ανθεκτικής Ανέπαφης κλειδαριάς. 

Στα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε σαν εταιρία είναι:

  • Η εγκατάσταση αυτού του καινοτόμου συστήματος στις ήδη υπάρχουσες κλειδαριές σας, με αλλαγή μόνο του ηλεκτρονικού συστήματος και όχι ολόκληρης της κλειδαριάς.
  • Αναβάθμιση του Συστήματος σας.
  • Αίσθημα Ασφάλειας, καθώς το σύστημα είναι εξοπλισμένο με έναν “Alarm” μηχανισμό, που σας ειδοποιεί ποια κλειδαριά είναι ενεργοποιημένη ή ποια πόρτα δεν είναι σωστά κλεισμένη.
  • Αντοχή σε μαγνητικά πεδία και γρατζουνιές.
  • Εσωτερική μνήμη για να διαβάσετε τα τελευταία 1000 ανοίγματα.
  • Μοναδικό Design που θα σας κάνει ξεχωριστούς ως ξενοδοχείο! 

 

undefined

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επισκεφθείτε την σελίδα μας  στο epi.com.gr ή στείλτε μας e-mail στο thes@epi.com.gr

Διεύθυνση: Μιχαήλ Καλού 6

Πόλη: Θεσσαλονίκη

ΤΚ: 54629

Email: thes@epi.com.gr

τηλέφωνο:2310567600

fax: 2310567609

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο