Τα νέα των μελών μας

Έντυποι και Διαδικτυακοί Οδηγοί: Parnassos Guidebook 2010 – Κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός της κόκκινης σειράς

Το Parnassos Guidebook 2010, ο κόκκινος οδηγός για τον Παρνασσό, κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου και διανέμεται δωρεάν. 

Με τη γνωστή ποιότητα που διακρίνει τους οδηγούς της κόκκινης σειράς, το Parnassos Guidebook 2010 περιλαμβάνει πληροφορίες για τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού (Αράχωβα, Δελφοί, Πολύδροσος, Επτάλοφος, Γραβιά, Αμφίκλεια, Τιθορέα κ.ά.), τα αξιοθέατα, την ιστορία, τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν όσοι βρίσκονται ήδη στο βουνό ή πριν οργανώσουν την εξόρμησή τους σε αυτό.

Εκτός της έντυπης έκδοσης, ο οδηγός κυκλοφορεί και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.parnassosguidebook.gr, όπου είναι διαθέσιμος για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα, για εκτύπωση από αρχεία pdf και για παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το Parnassos Guidebook 2010 ανήκει στην κόκκινη σειρά οδηγών που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνει επίσης εκδόσεις για τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο και τη Μήλο. Η προετοιμασία των φετινών οδηγών για τα έξι νησιά έχει ήδη αρχίσει, ενώ μέσα στο χρόνο αναμένεται να προστεθούν και άλλοι προορισμοί.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο