Τα νέα των μελών μας

Έντυποι και Διαδικτυακοί Οδηγοί: Και το Parnassos Guidebook 2010 στην Κόκκινη Σειρά Οδηγών

Μετά την έκδοση για τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, τη Σύρο και τη Μήλο, η κόκκινη σειρά οδηγών που εκδίδει ο όμιλος Ηλιότοπος, εμπλουτίζεται φέτος το χειμώνα με την αντίστοιχη έκδοση του Παρνασσού, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Όλος ο Παρνασσός λοιπόν συγκεντρωμένος σε μία ιδιαίτερα ποιοτική έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τις περιοχές: Αράχωβα, Καλύβια, Ζεμενό, Δελφοί, Χρισσό, Ιτέα, Γαλαξίδι, Άμφισσα, Βίνιανη, Βάργιανη, Γραβιά, Πολύδροσο, Λιλαία, Αγόριανη, Αμφίκλεια, Τιθορέα, Δαύλεια κ.ά.

Στις σελίδες του επίσης θα υπάρχουν άρθρα για την ιστορία, τη μυθολογία, την χλωρίδα και την πανίδα, τον ορυκτό πλούτο, τη γαστρονομία, τα αξιοθέατα (αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μοναστήρια, σπήλαια), τις δραστηριότητες (σκι, περπάτημα, ορειβασία, εκδρομές), αλλά και προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες για μία αξέχαστη διαμονή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Parnassos Guidebook 2010, τον Κόκκινο Οδηγό του Παρνασσού, θα βρείτε στη σελίδα www.parnassosguidebook.gr.

Οι Κόκκινοι Οδηγοί ξεκίνησαν το 2006 και έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα πιστούς φίλους. Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι τα εξής: διανέμονται δωρεάν, προσφέρουν έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, απευθύνονται σε πολλαπλό αναγνωστικό κοινό καθώς δεν πετιούνται μετά τη χρήση τους, αλλά αντίθετα λόγω του περιεχομένου τους διατηρούνται σε βιβλιοθήκη ή δίνονται σε φίλους. Έχουν επίσης διευρυμένη διανομή μέσω των διαφημιζόμενων φορέων και επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα έχουν έντονη παρουσία και στο διαδίκτυο με εύκολο ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα, δυνατότητα εκτύπωσης από αρχεία pdf και παραγγελία μέσω e-shop με καταβολή μόνο των ταχυδρομικών τελών. Διατίθενται ακόμα στην τουριστική έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και στις περισσότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς αποτελούν μέρος του έντυπου υλικού που διανέμουν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η Κόκκινη Σειρά Οδηγών περιλαμβάνει ως σήμερα εκδόσεις για τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, τη Σύρο και τη Μήλο. Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά θα βρείτε στη σελίδα www.redguidebooks.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο