Τα νέα των μελών μας

Entrada Travel Technology: Νέα δυνατότητα αναζήτησης ξενοδοχείων βάσει σημείου ενδιαφέροντος στην πλατφόρμα της Entrada

undefined

 

Η AheadRM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισαγωγή μιας νέας ενότητας “Places” που επιτρέπει στους χρήστες της ταξιδιωτικής πλατφόρμας να διενεργούν αναζητήσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων με μεγαλύτερη ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα της Entrada, φιλοδοξεί να καλύψει τις  αυξημένες ανάγκες και  απαιτήσεις των χρηστών της, αναπτύσσοντας αυτή τη νέα καινοτόμα δυνατότητα αναζήτησης ξενοδοχείων.

Η νέα ενότητα αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στη γενικότερη ανάπτυξη του μηχανισμού κράτησης της πλατφόρμας της Entradaη οποία υποστηρίζει τους ταξιδιωτικούς συμβούλους και τους πελάτες κατά την αναζήτηση καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες της Entrada μπορούν να δουν ξενοδοχεία σε πόλεις σε όλο τον κόσμο φιλτράροντας τα αποτελέσματά τους σύμφωνα με συγκεκριμένα ορόσημα και να ορίσουν την ακτίνα γύρω από την οποία επιθυμούν να διαμείνουν.

Αυτή η νέα ενότητα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους χρήστες της καθώς μειώνει σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνει ο χρήστης στην αναζήτηση και την κράτηση του καταλύματος στον προτιμώμενο προορισμό και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Στη νέα μηχανή κρατήσεων Entrada, ο ταξιδιωτικός σύμβουλος μπορεί να επιλέξει το πεδίο “places” και να αποκτήσει πρόσβαση στην παρακάτω φόρμα αναζήτησης στην οποία εμφανίζονται οι ακόλουθες επιλογές:

 

undefined

1. Δυνατότητα επιλογής σημείου ενδιαφέροντος πάνω στο χάρτη προτού προβεί στην αναζήτηση ξενοδοχείου.

undefined

2. Συμπλήρωση σημείου ενδιαφέροντος σε συγκεκριμένο πεδίο και αυτόματος εντοπισμός αυτού στο χάρτη, προτού προβεί στην αναζήτηση ξενοδοχείου.

undefined

Επιπλέον, ο χρήστης είναι σε θέση να καθορίσει μια ακτίνα (σε μέτρα) γύρω από το ορόσημο που θα ήθελε να μείνει. Περαιτέρω, τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε λίστα επιλέγοντας το επιθυμητό ξενοδοχείο εντός της επιθυμητής ακτίνας που μπορεί να γίνει κράτηση.

 

Ελπίζουμε να απολαύσετε και να βρείτε πραγματικά χρήσιμη τη νέα δυνατότητα της πλατφόρμας Entrada!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο