Τα νέα των μελών μας

Entrada Travel Technology: Egypt Express Travel: Nέος προμηθευτής στην πλατφόρμα της Entrada

undefined

 

Το Egypt Express Travel δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και προσφέρει ένα διευρυμένο  φάσμα υπηρεσιών τόσο σε πελάτες αναψυχής όσο και σε εταιρικούς ταξιδιώτες. Oι ταξιδιωτικές του υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο στην Αίγυπτο, αλλά επεκτείνονται και σε άλλες χώρες.

Η Egypt Express Travel μπορεί να παρέχει  ανταγωνιστικές τιμές και ένα σταθερά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες της. Η Egypt Express Travel είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός συνεργάτης ταξιδιού και δεν θα σταματήσει ποτέ να καινοτομεί τις υπηρεσίες της για να αποτελέσει τον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιχειρηματικούς πελάτες της και τους πελάτες αναψυχής.

undefined

Το Egypt Express Travel προσφέρει στον πελάτη την καλύτερη τιμή ξενοδοχείων που καλύπτει περισσότερες από 900 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, οι υπηρεσίες διαμονής  κυμαίνονται από το μικρό αυτόνομο ξενοδοχείο έως τα πολυτελή δωμάτια 5στερων ξενοδοχείων και πολυτελών βιλών. Οι υπηρεσίες της EET διαφοροποιούνται ώστε να περιλαμβάνουν θέρετρα, μοτέλ, ξενοδοχειακά διαμερίσματα, υπηρεσίες  καλωσορίσματος, μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, πακέτα και πλήρη εξυπηρέτηση για FIT. Επίσης, προσφέροντας στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων διακοπών. Πακέτα περιπέτειας, ταξίδια για νεόνυμφους, κρουαζιέρες στο εξωτερικό και πακέτα για VIPπελάτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο