Τα νέα των μελών μας

Entrada: Για ακόμη μια χρονιά η Ahead RM στην Greek Tourism Expo 2017

undefined

 

H AHEAD RM, εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον τομέα των καινοτόμων διαδικτυακών εφαρμογών με έμφαση στην τουριστική βιομηχανία, θα συμμετάσχει στην 4η διοργάνωση της Greek Tourism Expo η οποία θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo 8-10/12. Όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της, Β11, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η καινοτόμα πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων ENTRADA, βασικό προϊόν της εταιρείας, και να συζητήσουν τις ευκαιρίες που δίδονται στους επαγγελματίες του τουρισμού για περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους. 

Σχετικά με την GTE:

Εστιασμένη απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις του ελληνικού τουρισμού, η 4η Greek Tourism Expo 2017, δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά. Με πάνω από 300 εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες  και με ελεύθερη είσοδο για επαγγελματίες και ευρύ κοινό – για πρώτη φορά, η 4η Greek Tourism Expo 2017 πρόκειται να υποδεχτεί 150 hosted buyers από 40 και πλέον χώρες από όλο τον κόσμο: Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Ωκεανία, πραγματοποιώντας φέτος σημαντικό άνοιγμα στις αγορές της Ασίας. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκθέτες θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 6.000 Β2Β συναντήσεις με τους buyers, βάζοντας ισχυρή παρακαταθήκη για νέες συμφωνίες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο