Τα νέα των μελών μας

Energy Financial Group: Επωφεληθείτε από το νέο κύκλο του Αναπτυξιακού Νόμου

undefined

 

Το νέο πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου Ν.4399/16 δίνει τη δυνατότητα τόσο σε υφιστάμενες, όσο και νεοσύστατες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, να υλοποιήσουν επενδυτικές πρωτοβουλίες ίδρυσης, επέκτασης ή εκσυγχρονισμού τουριστικών μονάδων, κερδίζοντας επιδότηση μέχρι και 55% επί του επενδυτικού σας σχεδίου και μέχρι και 3 εκ. Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 15η Οκτωβρίου 2019. Για να υπάρχει η δυνατότητα σωστής προετοιμασίας όμως, χρειάζεται η διαδικασία να ξεκινήσει νωρίτερα!

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα! Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3822218 ή μέσω email στο info@energygroup.gr για να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση αξιοποίησης του Αναπτυξιακού Νόμου για την επιχείρησή σας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο