Τα νέα των μελών μας

Energy Financial Group: Ειδική Προσφορά Προαξιολόγηση & Κατάταξης Τουριστικών Μονάδων (1)

undefined

 

 

Η ομάδα της Energy Financial Group με αφορμή την ένταξη της στο σύνολο των Mελών του ΣΕΤΕ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια Προσφορά για τα Μέλη που αφορά στην Παροχή Ολοκληρωμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μηχανικού για την Προαξιολόγηση και Κατάταξη (Απόδοση Αστεριών και Κλειδιών) στην Βέλτιστη Δυνατή Κατηγορία των  Τουριστικών Μονάδων των Μελών ΣΕΤΕ με Οριζόντια Έκπτωση 20%.

Η παρούσα Προσφορά έχει ισχύ διάρκειας 03 Μηνών και λήγει την Κυριακή 20/01/2019.

Η Energy Financial Group είναι πεπεισμένη ότι η εξειδίκευσή της στις προσφερόμενες Υπηρεσίες της, οι οποίες και περιγράφονται στο παρόν, καθώς και η μακροχρόνια Εμπειρία της, θα εξασφαλίσουν την Επιτυχή Ολοκλήρωση των Έργων σας βάσει των Ποιοτικών τους  Προδιαγραφών και Αναγκών.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μας θεωρήσετε έναν μακροχρόνιο Συνεργάτη και θα μας επιτρέψετε να ξεκινήσουμε μια αμοιβαίως επωφελή Συνεργασία, με σκοπό να παρέχουμε τις βέλτιστες Υπηρεσίες μας.

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας στο τηλέφωνο 210-3822218 ή μέσω email στο info@energygroup.gr αναφέροντας ότι επικοινωνείτε ως ενεργό Μέλος του ΣΕΤΕ και ενδιαφέρεστε για την παρούσα Προσφορά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις που μπορεί να χρειαστείτε.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο