Τα νέα των μελών μας

ENAT: Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον προσβάσιμο τουρισμό

 

 

Το ENAT δημιουργήθηκε το 2006 σαν μια πρωτοβουλία εννέα χορηγών οργανισμών σε έξι Κράτη Μέλη της ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Γενική Γραμματεία Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων – παρέσχεσε οικονομική υποστήριξη στο Δίκτυο για τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.

Το Φεβρουάριο του 2008 το ΕΝΑΤ εγγράφηκε στα μητρώα του Βελγίου ως το European Network for Accessible Tourism (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό), μη-κερδοσκοπική οργάνωση και διορίστηκε ένα Διεθνές Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τους ιδρυτικούς φορείς-εταίρους του ΕΝΑΤ και άλλους οργανισμούς πρωταγωνιστές στον προσβάσιμο τουρισμό.

Πληροφορίες σχετικά μπορείτε να δείτε  εδώ.

Ακολουθεί έρευνα στην οποία αν θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος και η οποία είναι μέρος μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έχει ως στόχο να χαρτογραφήσει προσβάσιμες τουριστικές υπηρεσίες» σε όλη την Ευρώπη και να ανακαλύψει πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την αγορά.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα (αγγλικά)  παρακαλώ πατήστε  εδώ.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο