Τα νέα των μελών μας

ΕΛΙΤΟΥΡ: Στρατηγική Συνεργασία του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ με τον Όμιλο Intuition Communication

undefined

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού ως προορισμού ιατρικού τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication, τον σημαντικότερο ψηφιακό πάροχο ενημέρωσης στον χώρο της υγείας στη Βρετανική αγορά και από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το Treatment Abroad και το International Medical Travel Journal.

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, στο IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015 το οποίο πραγματοποιήθηκε 15-16 Απριλίου στο Λονδίνο και εκπροσωπήθηκε από το κ. Τάκη Μελέτη, Αντιπρόεδρο της Goldair & μέλος του ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ. 

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης της ΕΛΙΤΟΥΡ με καταληκτικό στόχο την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των εθνικών στόχων διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος καθώς και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο