Τα νέα των μελών μας

Elit Language Services: Υπηρεσίες διερμηνείας σε πλήθος εκδηλώσεων από την ELIT Language Services

undefined

 

Η ELIT κάλυψε την διερμηνεία σε εκδήλωση αφιερωμένη στον Pascal Bruckner πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα. Με αφορμή την παρουσίαση του νέου αυτοβιογραφικού του μυθιστορήματος, «Ένας καλός γιος», ο Γάλλος φιλόσοφος, δοκιμιογράφος και μυθιστοριογράφος μίλησε στο ελληνικό κοινό για τον θρησκευτικό φανατισμό και την τρομοκρατία, για την Ευρώπη και την ενοχική αντιμετώπιση της Ιστορίας της, για την κρίση και την ευτυχία.

Η ELIT κλήθηκε να καλύψει τις υπηρεσίες διερμηνείας κατά την διάρκεια χρηματοοικονομικών σεμιναρίων που οργάνωσε σουηδική πολυεθνική εταιρεία και πραγματοποιήθηκαν σε Σόφια, Ζάγκρεμπ και Αθήνα. 

Η ELIT ήταν χορηγός των εκδηλώσεων που οργανώθηκαν από την Διεθνή Ένωση Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC) Ελλάδος και Κύπρου σε συνεργασία με το Goethe-Institut της Αθήνας για την συμπλήρωση των 70 χρόνων από την γέννηση της ταυτόχρονης διερμηνείας.

Επαγγελματίες διερμηνείς, φοιτητές από τα τμήματα διερμηνείας, μαθητές αλλά και πλήθος κόσμου επισκέφτηκαν την έκθεση «Μία Δίκη – Τέσσερις Γλώσσες» και συμμετείχαν στα Διεθνή Συνεδρία «Από την Νυρεμβέργη στο σήμερα» και «Η διερμηνεία κατά AIIC». Η παρουσία στις εκδηλώσεις αξιόλογων ομιλητών όπως ο Βασίλειος Σκουρής, τ. Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο διακεκριμένος διερμηνέας Roger Kaminker, απόγονος ενός εκ των πρωτοπόρων διερμηνέων της Νυρεμβέργης, η Angela Keil, Πρόεδρος της AIIC, ο Κωνσταντίνος Γκόφας, διερμηνέας και πολλοί άλλοι επισήμαναν τον σπουδαίο και σημαντικό ρόλο των διερμηνέων.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο