Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Οι ειδικοί του webconferencing με διερμηνεία

 undefined

 

Για την ELIT Language Services οι πολύγλωσσες τηλεδιασκέψεις είναι καθημερινή πραγματικότητα ήδη από τον Φεβρουάριο του 2019.

Πολύ πριν από την έλευση του κορωνοϊού, η ELIT Language Services υλοποίησε καινοτόμο επένδυση στο κέντρο της Αθήνας δημιουργώντας το πρώτο hub εξ αποστάσεως διερμηνείας (distance interpreting hub). Η εγκατάσταση συμμορφώνεται με τις οδηγίες της κυβέρνησης για την υγεία και ασφάλεια λόγω της πανδημίας και έχει τη δυνατότητα λειτουργίας με όλες τις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης.

Το hub της ELIT προσφέρει πρωτόγνωρη ευελιξία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις για την οργάνωση συνεδρίων, συναντήσεων και σεμιναρίων. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένους θαλάμους διερμηνείας για πολύγλωσσες συναντήσεις όταν δεν είναι εφικτή η φυσική παρουσία διερμηνέων.

Η ELIT Language Services είναι ο μεγαλύτερος πάροχος διερμηνείας και ο μόνος Σύμβουλος Διερμηνέας της AIIC στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας καθώς και ISO 17100 για τις υπηρεσίες μετάφρασης και ISO 20771 για τις Νομικές Μεταφράσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο