Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Ο νέος συνεργάτης του CdT στον υποτιτλισμό

undefined

 

Μια νέα, εξαιρετικά τιμητική συνεργασία για το τμήμα υποτιτλισμού της ELIT Language Services το οποίο αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών υποτιτλισμού οπτικοακουστικού υλικού για το CdT.

Το CdT είναι το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έδρα το Λουξεμβούργο. Παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και άλλες γλωσσικές υπηρεσίες στα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο διαγωνισμός που κατακυρώθηκε στην ELIT Language Services αφορά συγκεκριμένα την παροχή υπηρεσιών υποτιτλισμού οπτικοακουστικού υλικού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η ELIT συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αξιόπιστων και αναγνωρισμένων εταιρειών στον κλάδο των γλωσσικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, όχι μόνο στη διερμηνεία και τη μετάφραση αλλά και στον υποτιτλισμό και σε άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Άλλωστε, η ομάδα των συνεργατών μας μετρά συνολική εμπειρία στο αντικείμενο του υποτιτλισμού που υπερβαίνει τα 107.000 λεπτά.

Με σταθερά βήματα, εξωστρέφεια και επαγγελματισμό, η ELIT Language Services είναι μια ελληνική εταιρεία και ένα διεθνές brand name που ανταγωνίζονται τις μεγαλύτερες εταιρείες γλωσσικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.