Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Νέες υπηρεσίες απο το hub Εξ αποστάσεως διερμηνείας

undefined

 

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας οι άνθρωποι πλέον επικοινωνούν και συζητούν σε μεγάλο βαθμό μέσω τηλεδιασκέψεων, τάση η οποία επιταχύνθηκε λόγω της πανδημίας. 

Η ELIT Language Services διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα ολοκληρωμένο hub Εξ αποστάσεως διερμηνείας, στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο συγκεντρώνεται όλη η τεχνογνωσία που απαιτείται για τη διοργάνωση τηλεδιασκέψεων με διερμηνεία. 

undefined

Το hub της ELIT Language Services σας παρέχει κάθε υπηρεσία που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για την επόμενη συνάντηση που διοργανώνετε:

  • Οργάνωση διαδικτυακών συναντήσεων κάθε μορφής (συνέδρια, συσκέψεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διοικητικά συμβούλια) από την αρχή ως το τέλος (hosting, επιλογή κατάλληλης πλατφόρμας, εκπαίδευση χρηστών, αποστολή οδηγιών στους συμμετέχοντες, συνεχής τεχνική υποστήριξη)
  • Υπηρεσίες διερμηνείας (εξ αποστάσεως ή επιτόπου με τήρηση των μέτρων προστασίας)
  • Επαγγελματικές μεταφράσεις για επιχειρήσεις και οργανισμούς
  • Απομαγνητοφώνηση πρακτικών
  • Οργανωτική και τεχνική υποστήριξη
  • Αίθουσα συνεδριάσεων για υβριδικές συνεδριάσεις (με φυσική παρουσία μέρους των συμμετεχόντων) 

Η διοργάνωση επίσημων τηλεδιασκέψεων απαιτεί διαχείριση από επαγγελματίες γιατί κάθε συνέδριο ή διάσκεψη γίνεται μία φορά και δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αποτυχίας. Η διοργάνωση επίσημων τηλεδιασκέψεων με διερμηνεία απαιτεί περαιτέρω εξειδίκευση και πείρα λόγω της τεχνολογίας που καλούνται να χρησιμοποιήσουν προεδρεύοντες, συντονιστές, σύνεδροι, απλοί παρατηρητές και διερμηνείς συνεδρίων. 

undefined

Το μόνο που χρειάζεται η επόμενη διοργάνωση που αναβάλλατε είναι ένα κλικ στο www.interpreters.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο