Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η σταθερή επιλογή της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής

undefined

 

Για ακόμη μία φορά η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, ένα από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, επέλεξε την ELIT Language Services για να προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας στην 44η συνάντηση της Western Balkans Followup Committee που διεξήχθη στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018 στα Τίρανα της Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης έγινε ανάλυση της κατάστασης του κοινωνικού διαλόγου στην Αλβανία. Ακολούθησε, παρουσία των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, ακρόαση αναφορικά με την πολιτική που υφίσταται προς τους νέους και τη συμμετοχή των νέων στην αλβανική κοινωνία.

undefined

Τα μέλη της επιτροπής των Δυτικών Βαλκανίων θα μεταφέρουν τις απόψεις που ακούστηκαν στην κυβέρνηση της Αλβανίας και στην Ευρωπαϊκής Ένωση. Oι δύο συναντήσεις στην Αλβανία αποτελούν ένα βήμα προς το 7ο Φόρουμ Κοινωνίας των Πολιτών των Δυτικών Βαλκανίων που θα διεξαχθεί το 2019.

Οι διερμηνείς της ELIT πραγματοποίησαν ταυτόχρονη και επακολουθητική διερμηνεία (για τα είδη διερμηνείας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.interpreters.gr) καλύπτοντας το συνδυασμό των γλωσσών αγγλικά- αλβανικά με απόλυτη επιτυχία.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο