Τα νέα των μελών μας

Elit Language Services: Η ELIT σε πολύγλωσσο συνέδριο

undefined

Η ELIT κλήθηκε να οργανώσει και να καλύψει τη διερμηνεία σε διεθνές συνέδριο με θέμα: ‘Invisible no more: A Festival of Reproductive Rights, Health and Justice for All’ που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου διαδικτυακά.

Οι εκπρόσωποι κοινοτήτων από την Αφρική, την Ινδία και την Ευρώπη που έλαβαν μέρος, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα, να ανταλλάξουν απόψεις, να τοποθετηθούν και να αναλύσουν θέματα όπως η υγεία και η δικαιοσύνη.

Οι γλώσσες που κλήθηκαν να καλύψουν οι 16 έμπειροι συνεργάτες της ELIT από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Αργεντινή, την Ινδία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κόστα Ρίκα ήταν: Γαλλικά, Ισπανικά, Χίντι, Αγγλικά και η Διεθνής Νοηματική.

Άλλο ένα συνέδριο με ιδιαίτερα απαιτητική ορολογία, οργάνωση και τεχνική υποδομή που κάλυψε η ELIT με απόλυτη επιτυχία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο