Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services στον τελικό του Greek Barista της HORECA

undefined

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ELIT Language Services είχε παρουσία στον διαγωνισμό Greek Barista στα πλαίσια της HORECA καθώς διαγωνιζόμενος επέλεξε την ELIT Language Services για τη διερμηνεία στον μεγάλο τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος SCA Greece για την ανάδειξη του Greek Barista.

Με τις γνώσεις και την τεχνική τους οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να καθηλώσουν το κοινό και να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ο τελικός διεξήχθη τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στα πλαίσια των Coffee Events της HORECA σημαίνοντας την ολοκλήρωση της τετραήμερης έκθεσης. Με 125.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η HORECA, κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης.

undefined

Η ELIT Language Services διαθέτει πείρα δεκαετιών στον τομέα των τροφίμων, της γαστρονομίας και της φιλοξενίας. Ήταν έτσι η φυσική επιλογή για τον διαγωνιζόμενο barista ο οποίος εντυπωσίασε με τις δεξιότητές του αλλά και με την επιλογή του να έχει στο πλευρό του επαγγελματία διερμηνέα συνεδρίων, στον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-αγγλικά, θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα για του χρόνου!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο