Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services στην υπηρεσία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

undefined

 

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) εμπιστεύθηκε στην ELIT Language Services τη διερμηνεία κατά τη διάρκεια συνάντησης αφιερωμένης σε ένα θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ, την προστασία των ασυνόδευτων παιδιών στο πλαίσιο της προσφυγικής κρίσης. Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας στην Αθήνα, με την ELIT να καλύπτει τον γλωσσικό συνδυασμό ελληνικά-αγγλικά.

Σε φορτισμένο κλίμα μίλησαν για την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οργανώσεις όπως ARSIS, CARITAS, FAROS, METADRASI, NETWORK FOR CHILDREN’S RIGHTS, PRAKIS, SOLIDARITY NOW, VELOS. Στα λόγια τους ακούγονταν οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που αδυνατούν να ακουστεί ο λόγος τους, οι ανησυχίες τους, οι φόβοι τους, οι δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά.

Το παρόν έδωσαν ο κύριος Philippe Leclerc, Επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, και πολλοί εκπρόσωποι ελληνικών αρχών.

Η συνάντηση έκλεισε με τον προβληματισμό του κοινού και την υπόσχεση όλων να προσφέρουν στα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο