Τα νέα των μελών μας

ELIT Language Services: Η ELIT Language Services στη παρουσίαση του “Export Revial” της eBay

undefined

 

 

Η eBay, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Export Revival” το οποίο έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Η Αθήνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που συμμετέχει στο εκπαιδευτικό αυτό  πρόγραμμα το οποίο έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.

Έχοντας άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια νέους πελάτες παγκοσμίως, οι επιχειρήσεις παραμένουν ενεργές και δημιουργικές στον τόπο τους, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών. 

Η ELIT Language Services, μία επιχείρηση που απευθύνεται στην αγορά της ΕΕ από τα γραφεία της στην Αθήνα, κάλυψε με απόλυτη επιτυχία τις υπηρεσίες διερμηνείας της εκδήλωσης.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο